Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gry polskie z Dubbiniem do 1GB,230ZŁ

Ero JwP

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakie gry polecacie z dubbingiem polskim do 230 zł. Chodzi o gre do lets play. Musi być do 1GB! Ponieważ mam mało miejsca i nie moge zwolnic. Akcja/Przyodowe/Sportowe itd

Opublikowano

No haha xD

Przecież chyba nie masz 1 dysku,przekaż sobię jakiś dysk na lec pleje tak jak ja (:

Dead island,battlefield3,cod MW3

[font="'trebuchet ms"][color="#000000"][size=7][size=2]Lubie trolle.[/size][/size][/color][/font]

Opublikowano

Nas gówno obchodzi, że ty szukasz gry.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Nas gówno obchodzi, że ty szukasz gry.

On nigdzie nie napisał, że szuka gry.

Zadał jedynie pytanie jakie gry z dubbingiem polskim do 230 zł polecają użytkownicy tego forum.

Och Mateusz...

#edit: i tak lubie to, odblokujesz mnie ziomeczku wierze

Za wysoka.

Opublikowano

Gothic ? Każda cześć. Diablo 2. Hue hue. Szczere fekalia możesz dostać do 1GB, zresztą filmiki z Lets Play będą tyle miały ;_;

Polecam ogarnąć się i potem coś zaczynać.

Opublikowano

Z taką pojemnością i polskim dubbingiem przychodzi mi tylko do głowy Sam & Max Sezon 1, ale pewnie i tak waży więcej. Nie znajdziesz ciekawej gry z polskim dubbingiem ważącej 1GB-_-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...