Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P]Ban na perma

SIRPEANUTS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cze.

Mój kolega dostał bana na perma, podobno nie wiem za co, ale ja wiem ze na hacki.

A to bylo moje dawne konto, na którym miałem x5 broni Perm

+ Spec perm, moja wina ze mu dałem pasy, wiem.

A teraz pytanie, czy da się jakoś coś zrobić, aby je od banować?

zv669_sipeantus.png

Opublikowano

Nie, nie da się odbować konta. Tym bardziej, że dostałeś bana na perma za hacki ;/

Nawet nie marnuj swojego czasu, ani czasu NEXONA bo konta już nie odzyskasz

A ich nie interesuje kto hackował.. Ważne, że gracz został ukarany :)

Opublikowano

Jedyną szansę ub konta masz u Supportu, lecz na wiele nie licz, ponieważ Support wie zawsze wszystko najlepiej.

Toczyłem około 5 wojen z supportem, pytacie z jakim skutkiem ? Wszystkie przegrane...

1325710655-U215643.png

Opublikowano

Kiedyś patrzałem tematy i znalazłem jakiś tut ze jak masz bana a na forum dopisek active to usuwasz plik player i grasz. Sprawdz, może zadziała.

Δ ( ͡º ͜ʖ ͡º)  ಠ_ಠ Δ

Opublikowano

Podaj nick jezeli poverlvl/hacki itp to nie będzie unbana chyba ze z ich winy dostał wana w co wątpie

Szkoda konta nie odzyskasz mozesz mu podziękować.

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Podaj nick jezeli poverlvl/hacki itp to nie będzie unbana chyba ze z ich winy dostał wana w co wątpie

Szkoda konta nie odzyskasz mozesz mu podziękować.

Nick : HardcoreNS

zv669_sipeantus.png

Opublikowano

Dziwne na forum reporta nie widać ...

Na stronie CA wpisując twoj nick nic sie nie pojawia jakby porpstu takiego konta o takim nicku nie było dobrze podałeś ten nick?

Opublikowano

Dziwne na forum reporta nie widać ...

Na stronie CA wpisując twoj nick nic sie nie pojawia jakby porpstu takiego konta o takim nicku nie było dobrze podałeś ten nick?

Daj mu spokój, i tak najwpierw pisze, że wie na pewno, że za hacki a potem chce inną przyczynę poznać od Ciebie

Ja też tego nie znalałem, albo coś nie tak z raportek ale wymyśliłeś / pomyliłes nick

Nawet jak dostałeś za cokolwiek innego to Cie nie odbanują, to sa przypadki 1 na 1000000 a w dodatku ty masz perma, więc szanse spadają prawie do 0%

@ DOWN

Ty nie ogarniasz, czy tylko udajesz ?!

Przeczytaj mój post z 3 razy to zrozumiesz, ja nic o tym, że nie ma perma nie pisze .. Nawet dodałem, że ma on perma !

Opublikowano

Daj mu spokój, i tak najwpierw pisze, że wie na pewno, że za hacki a potem chce inną przyczynę poznać od Ciebie

Ja też tego nie znalałem, albo coś nie tak z raportek ale wymyśliłeś / pomyliłes nick

Nawet jak dostałeś za cokolwiek innego to Cie nie odbanują, to sa przypadki 1 na 1000000 a w dodatku ty masz perma, więc szanse spadają prawie do 0%

gdyby nie miał na perma to by tutaj nie pisał bo za tyle dni na ile ma bana by go odbanowali kolego ;) fakt udaje się odbanować perma...ale tak jak mówisz...jeżeli dostałeś przez pomyłkę itp..inaczej nie ma żadnych szans :)

ehh.:)

Opublikowano

Twojego konto zostało wykluczone z gry, już nigdy go nie odzyskasz... Możesz robić nowe. (Mój kolega miał tak samo) Pierw dostał bana, później usunięcie konta.

Opublikowano

Tak, wymyśliłem nic bo mi się nudziło. -,-

74637529976332315924.png

Nie masz już szans na odbanowanie konta ponieważ zostało zbanowane na perma i usunięte

nikt nie wie po jakim czasie nexon usuwa konto ponieważ czasem następuje to odrazu a czasem po długim czasie

_BiiGo_Os-_-.png
Opublikowano

Tak, wymyśliłem nic bo mi się nudziło. -,-

74637529976332315924.png

Konto skasowane nie ma go nigdzie poprostu nie istnieje.

Co do erroru każdemu może sie zdarzyć ja dzis sie logowałem na strone CA i też tak miałem to że jest taki błąd nie oznacza ze postaci nie masz

Opublikowano

Konto skasowane nie ma go nigdzie poprostu nie istnieje.

Co do erroru każdemu może sie zdarzyć ja dzis sie logowałem na strone CA i też tak miałem to że jest taki błąd nie oznacza ze postaci nie masz

Jestem pewny ze dostałem bana na perma.

860zł poszło się kurW... :]

Dobra jeB..., to tylko gry, no ale wiadomo ,miał bym za to ciuszki,zabawki dla dziecka.

Okej, pozdrawiam.Do zamknięcia. :)

Dzięki wszystkim :]

zv669_sipeantus.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...