Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Archlord online & Vrtual system - problem z uruchomieniem

azmadeusz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam taką małą zagwostkę, usiłowałem uruchomić wirtualny system na swoim laptopie. Skupiłem się na dwóch programach:VMware Workstation oraz VirtualBox. Jako systemu operacyjnego użyłem windows 7 ultimate 64 bit w przypadku obydwu programów. Dodatkowo wczoraj zainstalowałem na VMware Workstation Windows XP Professional + Service Pack 3. Po postawieniu obydwu systemów aktualizacje przebiegły bez większych problemów. Ogólnie pobieranie plików z sieci i aktualizacji systemowych nie sprawiało żadnych trudności. To by było na tyle słowem wstępu, na czym bazowałem. Teraz postaram się wyjaśnić, co dokładnie chciałem zrobić. Chciałem uruchomić Clienta.

Aplikacja była uruchomiona ok. 30 min i nie wystartowała aktualizacja we wszystkich przypadkach jest taka sama sytuacja, jakby client się zawiesił.

Pytanie:

Dlaczego po poprawnym zainstalowaniu OS oraz aplikacji, client nie może się połączyć z serwerem usługodawcy?

Droga Redakcjo proszę o pomoc .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...