Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[I] Mod L96A1 Arctic Wolf

DjSkOrPiOn88

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To tak poszukuję moda z l96a1 na l96a1 ARCTIC

Nie wiem za bardzo jak to zmodować czy to wkleić poprostu (xD) czy co

chciałbym żeby mi to ktoś obszernie wytłumaczył i podał linka lub temat (choć nie znalazłem) do tej modyfikacji..

sygna2.png
Opublikowano

nie znalazłeś bo nie w tym dziale szukałeś...

jeśli szukasz modyfikacji to w dziale modyfikacje pisz a nie w głównym ...

@btw.

czytając Twojego posta i sygne, stwierdzam że masz racje...

Opublikowano

to nadal nie jest odpowiedź na moja pytanie.. a po za tym, wiem ze w dziale modyfikacje.. ale nie znalazlem ta ?

sygna2.png
Opublikowano

skoro tam nie znalazłeś to go nie ma...po za tym wątpię, musisz znać bypassa do modów żeby zadziałał..

ehh.:)

Opublikowano

ej podmienilem rezem i wbija i jak ludzik ten co biega na loading dobiegnie to wyskakuje blad..

sygna2.png
Opublikowano

ej podmienilem rezem i wbija i jak ludzik ten co biega na loading dobiegnie to wyskakuje blad..

Jakbyś wpisał treść błędu/scrn błędu było by łatwiej uwież mi tak nikt ci nie pomoze .

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

chodzi o to że nie masz bypassa, dla tego pisze że masz uszkodzonego clienta.

Opublikowano

jest to takie coś co pozwala aby większość modyfikacji działała.

Niestety potrafią ją zrobić tylko ludzie "upośledzeni" (wg. Twojej sygny)

a z okazji iż "Napisałeś tutaj a nie w dziale modyfikacje" nie gostaniesz działającego pliku ode mnie.

Nauczcie się wreszcie kożystać z odpowiednich działów. To że moderatorzy mają to gdzieś, nei znaczy że ja też.

propsy.

@down

Max potrafi zrobić bypassa, ale jak myślisz, posłucha sie mnie czy Ciebie ? :] Max ma takie samo zdanie o tym dziale co ja.

Opublikowano

bypassa ?

mógłbyś mi powiedzieć co to jest a jak już to z kąd to pobrać ?

MaxAnihilator pracuje nad bypassem napisz do niego prośbe na PW o takiego moda może dla ciebie go zrobi jak go spotkam na gg to powiem mu o tobie może sie uda ;).

Musi ktoś ci zrobić jak nie Lenart to on nie masz innej opcji nikt tu więcej nie zna sie dobrze na Moddingu.

Trzeba zrobić bo nie ma l96 na l96AW zrobione w naszym dziale Modyfikacje.

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Gość MaxAnnihilator
Opublikowano
Max potrafi zrobić bypassa, ale jak myślisz, posłucha sie mnie czy Ciebie ? :] Max ma takie samo zdanie o tym dziale co ja.

Prawda..

Nikt się tym nie opiekuje..

A moderatorzy ?

Mają to w dupie..

A dział z dnia na dzień się sypie.

Co do moda..

Pamiętam że jest tam mod na chyba 3-4 strona w dziale modyfikacja , albo dalej ale chyba nie działa :P

Hmm...tak pracuje , ale buda do tego doszła..i jest problem.

Ale daje rade , zrobić coś samemu w tym ręcznie obejść zabezpieczenia to proste nie jest.

Hack hackiem , a mod ;)

Jak zrobie go , bd robił na modele , aktualnie jestem w 50% nad SuperKnife..neosy bd się cieszyć :)

btw.

Jak z was takie koxy , sami zróbcie..tylko Ja i Len.siedzimy w tym zawodzie..

A reszta się boi.

Sam lece z modami na bronie , np.G36E gold ( by me ) i bana ni mam o.O

A wy CryEngine.exe_still_mode_on ....inaczej ciągle płaczecie że bana dostaniecie.

@Down takie konkursy mnie nie bawią..

Ja się bawie w texurach/modelach a Lenart w głównym silniku ><

Ja nie umiem np.mapy zrobić , a Len np.hm...ciężko ująć co czegoś aby z wyglądu się innym podobało ( załużmy )

I tak on siedzi o x3 razy więcej odemnie , to jak ja tu mam tutaj rywalizować ><

Co do działu..

Ja mam pomysł..

...A co do subforum powodzenia jak znajdziesz.

Tyle odemnie aby było jasne.

Opublikowano

Nikt się tym nie opiekuje..

A moderatorzy ?

Mają to w dupie..

A dział z dnia na dzień się sypie.

Co, kto ma Ci zrobić ? Zavetti już rozmyślał nad konkursem do modyfikacji tylko Ci w tym weźmie udział. Sam z Lennym wyskoczysz i co ? wow szał wygrałes patrz to ci dopiero dziwne...

Tu trzeba znaleźć jakiś chwytliwy pomysł na to subforum...

Co do złego subforum to chyba Lenarcie mogłeś wpaść na to do czego służy przycisk zgłoś, kliknąć go i napisać żebyśmy przenieśli

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...