Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Coming

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tak licytuje więcej niż 1 przedmiot może chyba max 5 przedmiotów w tym samym czasie jak się nie mylę. [PYTANIE] Dlaczego jak klikam [sTART] to bot w ogóle się nie włącza

1326663273-U247153.png

By: A_D_R_I_A_N || Daj [+] jak pomogłem.

Opublikowano

Czy to działa wogóle? Czy to może kolejne oszustwo i mi konto ukradną jak pasy wpisze.... -,- ?

Cipka - Najlepszy silnik na świecie. Działa z tłokiem każdej średnicy, wbudowana funkcja samosmarowania, odpalasz jednym palcem i co miesiąc sam się wymienia olej. Szkoda tylko że ma taki pojebany komputer pokładowy.

Opublikowano

Witam panowie.Mam takie pytanko czy jeśli zaloguję się na bota,nastawie co ma zalicytować i zapisze ustawienia to mogę wyłączyć program i kompa czy tak nie da rady???

Jeśli ktoś ma jakiś poradnik jak się tego dokładnie używa to bardzo bym prosił.

• 5 tygodni później...
Opublikowano

@up

Ty chyba chora jesteś dziewczynko proste ze sie nie da

Cipka - Najlepszy silnik na świecie. Działa z tłokiem każdej średnicy, wbudowana funkcja samosmarowania, odpalasz jednym palcem i co miesiąc sam się wymienia olej. Szkoda tylko że ma taki pojebany komputer pokładowy.

Opublikowano

po 1 Po kiego ch** odkopujesz tak stary temat a po 2 to grzeczniej bo ten pan może nie jest taki "wszechwiedzący" jak ty i chciał się zapytać ..

baner.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

jak ktoś to pobrał to jest idiotą w skanie jest wykryty trojan powadzenia z wirusem . Jiangmin Trojan/Generic.lbly 20120331

Macie jakiś problem z czymś piszcie na PW@@ ;) sygnaturka03800x200.png

Opublikowano

Na maksa słaby program nie długo już nie trzeba będzie patrzeć na okno z grą przegina już nieco z tymi programami,ciekawe jak na tym samym serwie zalicytuje w tej samej sec.50 osób i postawi tyle samo kredytów,bugi-błędy-lagi-wywalanie z gry.

Rozumiem boty na urke bo droga ale do kredytowych spraw byście mogli sobie już darować..

Nienawidzę was!

Opublikowano

Up@@@ dobrze powiedziałeś sam programy i zero przyjemności z gry !!!!!!! masz like

Sami niszczycie tą grę !!!!!!!!!!!

Macie jakiś problem z czymś piszcie na PW@@ ;) sygnaturka03800x200.png

Opublikowano

jak ktoś to pobrał to jest idiotą w skanie jest wykryty trojan powadzenia z wirusem . Jiangmin Trojan/Generic.lbly 20120331

Program od zaufanego użytkownika.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

taki zaufany a wirusy rozdaje z programem taki mi to zaufany ??? o.O .

Wiesz, że antywirusy od jakichś 10 lat działają na zasadzie analizy programu, więc mogą się mylić?

EXPmIpC.gif

Opublikowano

taki zaufany a wirusy rozdaje z programem taki mi to zaufany ??? o.O .

Przestań tu pieprzyć o jakiś wirusach, których nie ma. Od dziś komputer masz, że nie wiesz jak to jest z tymi wirusami?

Poza tym zobacz datę umieszczenia tego programu - jakoś nikt się nie skarżył na żadne wirusy.

dwDSnZq.png

by @Miyoshi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...