Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wojownik Mental vs Body?

C0nn0r

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Postanowiłem powrócić na serwer globalny Metina 2 na serwerze 26 (solar). Stworzyłem wojownika,teraz pytanie czy mental czy body :D ? sensowne wypowiedzi będą wynagradzane :).

Pozdrawiam C0nn0r.

Opublikowano

Body , przy odpowiednim eq wygodny i szybki exp . Dość dobrze radzi sobie w pvp . Najlepsza postać do dropienia / bicia metinów / bicia bossów .

Opublikowano

body - jesli to ma byc to postac tylko do expa lub dropu, w pvp tragedia bo nie ma zadnego celnego skilla przec jest najgorsza postacoa pod tym wzgledem

mental - jesli chcesz czasami powalczyc w pvp

860331433165800174608.png

Opublikowano

Jeśli grać potrafisz , to nie ma znaczenia którą postacią. Ja gram bodym , więc tobie też to proponuje .

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Zdejmij troszkę % z warna Bardzo Proszę!

Opublikowano

bodym ? Hehe brechta. Jak zaczynasz od zera to skrzywdzisz sie. Mental ma defa wiec spokojnie bedziesz expic nawet w eq +4, zarobic tez latwo, lotaja przedmioty z bonami jak szaalone .Metiny fajnie sie bije. Mental. Bodym bardzo ciezko bedzie Ci sie expilo, ale jak masz juz eq +9 albo allegro uzyjesz to graj bodym

sygnlamborginipro.png

Filmy z Metin2.PL Solar s26

Opublikowano

Mental- przy dobrym ribie jest bdb do expa, bardzo duże dmg ze skili

Body- postać bdb do zarobku bardzo fajnie się expi doskonale bije metki/bossy

OGÓLNIE

MENTAL-PVP

BODY-DROP/EXP

Body PVP

Mental Exp ogarnij

Bodym ladnie sie gra do 65 pozniej musisz duzo czasu poswiecac na robienie EQ i Skilli na G zeby expic na lajcie w v2 Mentalem 60 Silne na G z dosc spoko eq tyrasz spota w v2 ale na metki porazka

Mental to czolg na Wojnach gildii ale body tez zly nie jest wkoncu twoj wybor graj kim chcesz ..

Opublikowano

Oczywiście ,że mental

Powiem szczerze : Raz na 26 lvl-u expiłem na Ezotach Bodym, nieszło mi to za dobrze , max 2-3 grupki dawałem rade z potami.

Potem zmieniłem na Mentala i dawałem ok.7 grupek bez problemu.

Na wielki Dodatek Mentala chce dodać że na 45 lvl tak około mental z Duchowego uderzenia Np . M5 będzie atakował Ponad 3K

a więc Mental jest bardzo dobry do pvp i do expa , ale lepszy do expa niż do pvp. Polecam baaardzo mentala napewno lepszy od BoDEGO

:D

Opublikowano

Mental dobry tylko na niższe levele, w grocie nim nie poexpisz, dlatego mental powyżej 76-78 lvl to rzadkość. Natomiast Bodym jak ci sie chce nawet ponad 90 lvl wbijesz. Poza tym jest całkiem niezły w pvp, może nie ma najsilniejszych skilii, ale za to taką szybkość ataku że innym prawie w ogóle nie daje się ruszyć :D . Ogólnie na wyższych levelach bodziak jest super, sam nim gram i w sumie tylko z BM-ami ciężko w pvp z resztą, nawet z Daggerem nie jest źle :)

https://ludomirblog.wixsite.com/mensrightspolska - prawa mężczyzn prawami człowieka

Gość HollyWSRH
Opublikowano

Mental <-- to jest sensowna odpowiedź Like Me ! :D

A tak serio, to jest lepszy według mnie. Może lekko wolniejszy exp ale kosa ; >

Opublikowano

Mental:

- silne -> 350-500k

- duchowe -> 200-300k

- tąpnięcie/walnięcie -> +/- 50k

Body:

- Aura -> 1-1,5kk

- Berek -> 300-500k

- Wirek -> 300-500k

- 3stronne/szarża -> do 50-150k

1 KD - 1kk

1 Bodzio - 1kk

Masz tutaj jako taki pogląd cen na s26.

Osobiście wziąłbym mentala.

Opublikowano

body droższy, trzeba się namęczyć żeby coś osiągnąć, ale jak się ogarnie to kosi.

mental troszkę nudniejszy, łatwo się expi i dropi.

polecam bodego.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...