Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraft na Androida

Demonox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema!!

Czy mogli byście mi powiedzieć czy jest minecraft na androida 2.1, a jeśli jest to czy udźwignie go xperia x8.

Odpowiedzi związane z tematem wynagrodze LIKE!!

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/521185-minecraft-na-androida/page__view__findpost__p__3708253

Jak napisał Neyone, MC PE działa od Andka 2.2. Nie wiem, nie orientuje się w tych mobilnych wersjach.

y5r5.png

Opublikowano

Jeżeli ci tak bardzo zależy, to możesz pokombinować ze zmianą romu w telefonie, na 2.2. Będzie się to wiązać z utratą gwarancji. Wgranie innego systemu też nie gwarantuje poprawnego działania minecraft, gdyż twój sprzęt może po prostu go nie "uciągnąć"

sygnaturkazx.png

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/521185-minecraft-na-androida/page__view__findpost__p__3708253

Jak napisał Neyone, MC PE działa od Andka 2.2. Nie wiem, nie orientuje się w tych mobilnych wersjach.

To po co piszesz jak się nie znasz ? o.O Nie musisz wtrącać się do każdego tematu...

Możesz na x8 :

- MineBuilder (jest nawet opcja multiplayer !)

- MineDroid

- SteinKraft

Wymienione wyżej to najlepsze klony Minecraft na telefony armv6

Bywalec
Opublikowano

Tak, uciągnie Ci, ten telefon jest bardzo dobry, do MC. Jest minecraft na 2.4 z tego co wiem, ale na twojego też raczej, tylko z osobistej mojej opinii, trochę głupio się gra, nie opłaca się... I dużo zaśmieca. Ale jak chcesz...

5jJNSGS.png

Opublikowano

Tak, uciągnie Ci, ten telefon jest bardzo dobry, do MC. Jest minecraft na 2.4 z tego co wiem, ale na twojego też raczej, tylko z osobistej mojej opinii, trochę głupio się gra, nie opłaca się... I dużo zaśmieca. Ale jak chcesz...

Boże, człowieku, ty kiedykolwiek słyszałeś o systemie android

o.O

Xperia Play nie dostała jeszcze oficjalnego update na 2.4, więc co ma x8 ?

No i Pocket Edition z powodu innego procesora nie wejdzie na starsze telefony.

Opublikowano

UWAGA !!! Minecraft Pocket Edition nie będzie działał na żadnej wersji systemu android, jeżeli dany telefon nie ma w sobie chipu ARMv7. Co w tym przypadku Xperia X8 go nie posiada. Wiem bo miałem ten telefon. Żeby móc w to zagrać polecam samsung galaxy S

Jak się nie znasz to nie pieprz głupot, bo xperia x8 jest do gierek typu angry birds, a nie do gier HD wymagających odpowiedniego chipu (ARMv7)

S29zdDNrMl9fX2V1bmVfX180NzlfX19ONV9fXzJfX18xMDBfX19Qb2xhbmQucG5nX19fNF9fXzJfX18wMDAwMDBfX19zb2xv.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...