Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[POMOC] check files- WR się nie włącza

ollo5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od dłuższego czasu miełem problem z różnymi mapkami, które w ogóle nie działały ( jak np. rusty nails), lub nie wyświetlały jakichś elementów np. biała "podłoga" ( bloc, cadoro). Dzisiaj nacisnąłem check files i załadowało mi bardzo dużo plików. Na końcu pisała prędkość neta i plik i nic się nie działo. Wyłączyłem WarRock'a i zrestartowałem system. Gdy włączam WR to normalnie włącza się launcher a następnie updater i gdy daje START GAME to znika updater i nic się nie pojawia. W menedżerze zadań jest w procesach warrock.exe, ale pisze zużycie pamięci 21 000 K i nic się nie dzieje. Niewiem co mam z tym zrobić.

PS. odpalałem z hackiem i bez hacka, tak jak zawsze.

Windows XP 32 bit (x86)

Mam net framework 3.5 i 4.0

1325845644-U48159.gif

Co było nie tak z moją sygnaturą?

Opublikowano

Hmm. Może zaktualizuj sterowniki do karty graficznej, przeczyść kompa CCleaner'em. Jeśli nie pomoże, to reinstall. Jeśli o dziwo dalej to nic nie da, to przeskanuj kompa, może masz jakieś wirusy ;)

Opublikowano

Sterownika mam aktualne, wczoraj uruchamiałem CCleanera.

Jeszcze przeskanuję antyvirusem, ale nie mam ochoty narazie reinstalować :(. mam nadzieję że skan pomoże.

Ps.: A mógłby mi ktoś komu działa WR podać te liczby co są w pliku tekstowym "version" ( główny folder WarRocka). Najlepiej screen lub po prostu napisać tutaj.

1325845644-U48159.gif

Opublikowano

Mam nadzieję, że ustawienie odpowiednio tego pomożę, ale jeśli nie to spróbuj tzw. sposób z cofnięciem patcha ( przywróci pliki na swoje miejsce ) - możliwe, gdy miałeś antywirka włączonego i próbowałeś odpalić warrocka, usuneło ci jakieś pliczki. ;p

Zmień wszystko w version.txt o 1, czyli np z 17 na 16

sybga.png

Jeśli Ci pomogłem daj Lubię to :)

Opublikowano

Miałem ustawione tak jak na Twoim SS, właśnie cofnąłem wszystko o 1 i czekam aż się pobierze. Dam edit jak zadziała lub niem. Macie Like (1x up & 2x up)

@EDIT:Niestety, że tak się brzydko wyrażę: DU*A. Chyba został mi reinstall :(

@EDIT: Temat można zamknąć.<amen>

1325845644-U48159.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...