Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Proszę

Q4arlk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jezeli ktos ma konto na lw.yt2sf nieużywane niech da dam konta n all serwerach ale plizzz dajcie

31555.png

31674.gif

31556.png

31434.png

Opublikowano
jezeli ktos ma konto na lw.yt2sf nieużywane niech da dam konta n all serwerach ale plizzz dajcie

no i może frytki do tego?! -.-"

carsten-van-husen.jpg

Tego pana nie lubimy. Zgadnijcie kto to.

Opublikowano

On tylko poprosił o konto nie o głupie komentarze nietyczące się tematu.Spróbuj założy sam konto.Poradnik jest na forum w 100% dziala, wiem bo sam zakladalem.

Opublikowano
@UP co ci nie pasuje?

To, że gnoje z podstawówki lecą na łatwiznę i uważają, że ktoś im będzie konta robil... A skoro nawet konta nie potrafi zrobić to tym bardziej się nie połączy. Konto dostanie bo mu jakiś czubek zrobi to założy ze 3 tematy jak się połączyć mimo to, że w dziale już są ze 4 jak to zrobić.

jest burdel i powinien być jeszcze jeden mod... -.-"

carsten-van-husen.jpg

Opublikowano

"gnoje z podstawówki" niezłe określenie nazywasz tak innych a twojego wieku nie znamy. To że nie umie zrobic konta to jego sprawa i nie musisz go odrazu wyzywac, a z kad wiesz moze bedzie sie umial polaczyc do serwera i nie zrobi nastepnych tematow? jestes wszechwiedzacy czy co? zakladam ze nie wiec nie mow co sie bedzie dzialo w przyszlosci jak nie masz pewnosci co do tego. Po twojej sygnie widac ze jednak robisz konta na priv serwach wiec czego czepiasz sie akurat jego?

Opublikowano
"gnoje z podstawówki" niezłe określenie nazywasz tak innych a twojego wieku nie znamy. To że nie umie zrobic konta to jego sprawa i nie musisz go odrazu wyzywac, a z kad wiesz moze bedzie sie umial polaczyc do serwera i nie zrobi nastepnych tematow? jestes wszechwiedzacy czy co? zakladam ze nie wiec nie mow co sie bedzie dzialo w przyszlosci jak nie masz pewnosci co do tego. Po twojej sygnie widac ze jednak robisz konta na priv serwach wiec czego czepiasz sie akurat jego?

Nie odbiegaj od tematu :-) To dziecinne :-)

Nie mam obowiązku udowadniać Ci mojego wieku. Może jestem młodszy, może starszy. Wisi mi to. Zakładam, że nie wiesz o czym piszesz więc jak Ci powiem, że z doświadczenia wiem, że założyłby temat. Zakładam konta. I co? Ale zakładam je SAM. nie skamlę do nikogo: pliiiiiiiiiiissssssssssssssss załusz mi kąto... -.-"

@skąd.

carsten-van-husen.jpg

• Dodaj nową pozycję...