Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dl] WipeOut by JestemSlepy

JestemSlepy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka ! :D Ostatnio mi się nudziło i oglądając filmy na YouTube wpadłem na pomysł, aby stworzyć mapę na podstawie programu

WipeOut Wymiatacze. Mapa została stworzona podczas gdy była jeszcze wersja gry 1.8. Mapa jest po Polsku i Angielsku, ponieważ chciałem stworzyć coś dla większej liczby osób.

Opis

Mapę należy przejść pokonując przeszkody które są na trasie do mety.

Jeżeli nie będziemy słyszeć dźwięku pistonów należy poczekać, aż pułapki się odbugują i zaczną działać ( są 2 przeszkody z użyciem pistonów )

Download

http://speedy.sh/Zbseq/WipeOut.rar

Skan

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=8efc2f440efbaaf17667429fc7eeb84c3bc7eda32a98951184f915248ffa3a3e-1325589151

Ode mnie

Mapa została stworzona w 100% przeze mnie. Wiem, tego typu map jest pełno na internecie jednak ja zechciałem zrobić własną.

Można publikować mapę na innych forach pod warunkiem, że zostanie dodane, że mapa została stworzona przeze mnie ( JestemSlepy ).

Jeżeli znajdziecie jakieś bugi proszę mi to zgłosić postaram się jak najszybciej poprawić błędy.

post-267121-0-40943500-1325590007_thumb.png

Kocham mame

Opublikowano

fajne :D bedzie następna wersja? :D LAJK

EDIT:pomyliłeś się bo zaczynam od końca odrazu pisze gratulacje :D

Poprawione, dzięki za info ;)

Następna wersja wyjdzie kiedy zakończę projekt " Mine Town " może to potrwać nawet do 1 miesiąca.

Kocham mame

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Popraw to bo za krótkie i za łatwe jest ;) czekam na następną wersje

Nic nie muszę poprawiać takie miało być ...

Kolejna wersja w tym miesiącu będzie.

Kocham mame

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...