Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Heyka...

weeF.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

S-S-S-S-Siemmmka!

Do rzeczy.W APB gram tydzień.(?)Nie mam pojęcia nie ogarniam tak mnie gra wciągneła.Ostatnio poszperałem w necie i dowiedziałem się że ubrania kupuje się w galerii ,ale żeby takie ubranie kupić trzeba wbić dany lvl u npc.No to dobra poszedłem sobie do tej galerii podchodzę patrze o ale fajne ubranko.No niestety muszę wbić 5 lvl u npc'ta który aktualnie jest niedostępny.No to dobra dałem sobię spokój z kupywaniem i postanowiłem ,ze ruszę dupę (za przeproszeniem) i zacznę robić misję.Zobaczyłem na necie jak odblokować Jeung'a Bloodrose (wiem jak tylko nie wiedziałem od kogo) i zobaczyłęm taki schemat *Suji --> Litha Bloodrose (jakoś tak, w dzielnicy Waterfront) -->Jeung Bloodros*.Pomyślałem sobie a co mi tam, odblokuję go w 2 h.Grałem i grałem robiłem misję u Suji które strasznie długo robiłem (naszczeście zaczełem od 6 poziomu do 10)Ale poszło dłużej niż myślałem.Gdy odblokowałem tą Lithe miałem nadzieję że tutaj exp będzie leciał szybciej.Niestety, leci tak samo a zaczynam od 1 lvl.Nie wiem co zrobić, jest jakiś sposób żeby exp szybciej leciał?Nie ważne czy przegram czy wygram znaczną przewagą to i tak dostaje tyle samo expa.Około 6 misji żeby wbić od 1 lvl do 2 lvl.Proszę was o pomoc.U G-Kings za 1 misję to nawet czasem 1 lvl dostanę.

Z góry przepraszam za wszelkie błędy ortograficzne, oraz liczę na pomoc z waszej strony.Za (sensowne!) odp. lecą laaajki, a za odp. które będą działać leci (Hajf fajf na profilu i 5 laajków).

Opublikowano

Exp z NPC na NPC jest co raz niższy (tzn. jest taki sam, ale NPC potrzebuje więcej expa do wbicia - tak jak w Metinie lvl).

Więcej expa do NPC ? Tylko jedna opcja - kupić premium.

perfection.png

Sig by Thtsn ;)

Opublikowano

U pierwszego NPC możesz jedną misją bez problemu wbic 2 poziomy ale już w kontakcie trzeciego stopnia potrzebujesz około 8 tysięcy STANDINGU co się przekłada na jakieś 5 wygranych misji. Zauważyłem, że grasz kryminalistą, więc taka rada : za zabijanie ludzi, kradnięci aut i dewastowanie miasta zdobywasz BOUNTY od 1 - 5 zależnie od tego jaki masz poziom posiadasz różny mnożnik kasy, standingu (expa) itp. Dlatego radzę przed misjami porozjedżać trochę ludu aby mieć ten mnożnik 1,5. Ubrania możesz kupować w inny sposób : 1. Od innych graczy w Breakwater Mania ( czy jakoś tak) poszukaj zielonego stoiska (Merket Place) możesz tak kupic wszystko (między innymi ubrania). Żeby je ubrać będziesz musiał znaleźć fioletowe stoisko (wardrobe). Tam też możesz kupić oblokowane przez siebie ubrania ( przycisk Add new cloth czy jakoś tak). W razie wątpliwości pisz śmiało.

Spis modów do 1.5_01.

http://www.mpcforum.pl/topic/342769-spis-modow-do-15-01/

Zbieram plusy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...