Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, otóż mam taki problem. Wczoraj ściągnąlem z oficjalnej strony instalke Dekarona. Wszystko ładnie pięknie, aż do instalacji. Podczas instalacji gdy są kopiowane jakieś nowe pliki wyskakuje błąd i nie idzie gry zainstalować.. Pomocy..

PS: idzie jakoś zrobić żeby grę zainstalować na inny dysk niż systemowy? Z góry THX

Opublikowano

Mi od razu instaluje na dysk C.. Systemowy. I nic się nie pyta gdzie zainstalować. Ani nigdzie nie idzie ustawić.. Kurcze. Nie chce mi się nowego klienta ściągać..

Opublikowano

nie muszisz sciagac jeszcze raz clijenta zdaje mi sie ze nie masz zbyt durzo miejsca na dysku C tez tak mialem to jest chyba przykladowe miejsce instalacji wyczysc dysk C z niepotrzebnych rzeczy jesli zwolni ci sie miejsce to wtedy bendziesz mogl zainstalowac Dekarona bez zadnych problemow na innym dysku

Opublikowano

Aż 7GB??!! Mam wolnego aby 5GB.. A sciągłem nowego klienta a to nic nie dało... ;/

Edit:

Teraz mam kolejny problem. Zainstalowałem grę, wszystko zupdatingowałem, ale gdy włączam grę po chwili wyskakuje błąd o game guardzie... ;/ HELP ME

//Nie pisz posta pod postem używaj opcji edytuj.

Opublikowano

Mam taki błąd w Game Guardzie. Włączam luchera, wciskam login i gra się chwilę włącza i za chwilkę wyskakuje takie cos.. ;/ 98239d0c220bf11fm.jpg

Opublikowano

Ten błąd występuje najczęściej gdy gra ci się crashuje i chcesz ją włączyć jeszcze raz. Często jest jest że gra się crashuje i a game guard zostaje. Potem odpalasz znowu gre i game guard nie chce sie włączyć bo już działa ten z poprzedniej sesji. Zrestartuj kompa o ile jeszcze tego nie zrobiłeś.

My minions mwaahahahaha :>

Opublikowano

Miałem ten sam błąd. Założyłem temat na MPCFORUM nikt nic nie odpowiadał więc postanowiłem sam coś zrobić. Wyskakiwał mi błąd taki jak Tobie podczas instalacji. Za 5 razem instalacji nic nie wyskoczyło. Potem pojawił się błąd z gameguardem. Uruchomiłem dekarona jako administrator i z zgodnością systemu windows i wszystko do tej pory ładnie śmiga.

Rusro

Status: Offline

Serwer: Artemida

Nick: __Паул__

Guild: Выбран

Build: Wizz/Cler

Lvl: 92

Opublikowano

Ja własnie nie mogę cos uruchomic jako administrator... ;/ Może ktos napisze konkretnie jak to zrobić ? ;>

EDIT:

Albo mam prośbę, niech ktos komu działa Dekaron skopiuje, spakuje i wrzuci na jakiś host działającego Game Guarda.. Bym był bardzo wdzięczny ;]

Opublikowano

W takim razie powinno ci chodzić. Rozwiązanie z uruchamianiem jako administrator+wyłączona kontrola użytkownika to rozwiązanie dla visty.

My minions mwaahahahaha :>