Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Piosenki Grubsona

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Idioci. Nie żyje i daje koncerty? Pojebało was kompletnie.

@top

na szczycie, spiesz się powoli, naprawimy to, feat z ostrym - wstawaj.

To tylko Magik przebrał się za Grubsona. Poczytaj w internecie - leciał na playback'u, więc lepiej wiem od Ciebie. Biedny Grubson takie ścierwa go zastępują.

fe7afd2c01dc5fe025c76fe9bf8c0b0e.jpeg
4to7r2K.png

Opublikowano

GrubSon żyje moje gimbusy i padawiany, a żartowanie sobie z takiej osoby po prostu pokazuje jakimi zerami jesteście, bo do niczego nie doszliście.

Osobiście go nie słucham, bo nie kręcą mnie takie bity, lecz spodobały mi się dwie nuty... 'Naprawimy To" oraz 'Na Szczycie"

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Ja ni za piernika nie mogę zrozumieć, co ludzie w nim widzą. Nikogo nie uważając oczywiście :)

Opublikowano

zdechl , mowie przeciez ! nacpal sie i skoczyl z okna :|

On nie jest ćpunem. Czasami tylko sobie ganje zapali, ale nie umarł kurwa -.- Ktoś puścił plotkę i teraz się roznosi :angry:

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

[*] RIP GRUBSĄ MAM NADZIEJE ŻE TERAZ ŚPIEWASZ W CHÓRKU DLA BOGA WRAZ Z WOKALISTĄ PAFOTAKOFANIKI PIOTREM MAGIKARPIEM TŁUSZCZEM [*]

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

On nie żyje ! xf przeciez gadalem z nim wczoraj i mowil ze nie zyje wiec co wy gadacie ludzie ? :|

Gargamel – wielki czarnoksiężnik i czarownik od siedmiu boleści. W swej karierze podrywacza umawiał się ze Smerfetką, Sasetką, Bersetką, Bercikiem, Papą Smerfem i Ważniakiem. Ponadto, mieszka sam wraz z kotem i nie posiada, ani prawa jazdy, ani konta bankowego, co daje mu predyspozycje na zostanie prezesem partii politycznej. Mieszka w wielkiej chacie na bagnie, gdzie ciągle knuje straszliwe plany zagłady PO rasy smerfów. Niestety jego wrodzona nieudolność, ciotowatość i kalectwo nie pozwalają mu na odniesienie sukcesu w tej dziedzinie. <3

Opublikowano

Będąc sobą, Właściwy kurs, Każdy dzień, M.P.S, Koniec, Inny Świat 1-3, Rób swoje, Naturalnie, Szczery, Chore, Iloraz inteligencji, List do K, Kopara, Zanim skończe.

A z 3ody kru to czambalimbe, chillout, piosenka robocza :D

1329228482-U118767.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...