Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] Call of Duty MW 3 - problem ze zmianą języka na Polski

Sdam_PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam zapewne takie tematy już były ale chciałem zrobić nowy, czysty wątek, a więc oto mój problem:

Zakupiłem klucz do gry Call of Duty MW 3 prawdopodobnie jest on ruski gdyż ma dopisek (Digital - RU). Gra działa normalnie bez żadnych innych problemów oprócz jednego. Normalnie grę ściągnąłem w języku Angielskim ale teraz chciałbym zmienić język gry na Polski w (Multiplayer), a więc wybieram PPM na Call of Duty Modern Warfare 3 - Multiplayer (w STEAM) > Właściwości > Język > Polski. Kiedy zatwierdzam mój wybór nic się nie dzieje, nic się nie ściąga oraz nie działa gra ponieważ pisze, że brakuje pliku Localized.txt i kilku innych... Więc powracam do języka Angielskiego i znów PPM na Call of Duty Modern Warfare 3 - Multiplayer (w STEAM) > Właściwości > Język > Angielski i zaczynają się pobierać pliki ważące 7 GB podejrzewam, ze to właśnie pliki Localized.txt i kilka innych...

A więc moje pytanie brzmi jak zmienić język gry na PL aby wszystko dobrze działało już na dobre lata.

Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam. Posypią się + lub - zależy kto co zbiera.

Fan Call of Duty "od początku do końca".

71177835510520465939.gif

Opublikowano

Tak jak piszesz multipleyer-własciwosci-jezyk musi ci pobrac 7,5gb to sa pliki jezykowe.

Za kazdym razem jak zmieniasz jezyk musi ci pobrac 7,5gb i gra gotowa :P

Opublikowano

Ale właśnie chodzi o to, że jak zmienię to nic się nie pobiera nawet gdy Sprawdzę Spójność Plików Gry.

Fan Call of Duty "od początku do końca".

71177835510520465939.gif

Opublikowano

masz zrobić tak, wejdz do folderu z grą, usuń pliki exe chyba mw3_sp.exe i mw3_mp.exe potem wchodzisz na steama i wlasciwosci i sprawdzasz spójność plików

jbc to odpisuj pw gdyby nie działało, bo na temat przypadkowo wpadłem

tutaj masz zawartość localizex.txt

http://wklej.to/iYWdE

spójność sprawdz w następującej kolejności sp>mp

jak masz na sp j.p to ustaw go

ew. wytnij folder main na pulpit i zacznij od nowa, tzn. usun, spojność itd.

ten problem miałem w dniu premiery, jak większość osób...

ew. Wyłącz Steam Cloud(nowy zjebany bajer stima -.-) pewnie widziałeś już jego okienko przy wyłączaniu steama? tzn że jesteś w becie steama :>

z innego tematu

"1) In Steam, click on "Steam" in the upper left, then choose the "Settings" menu.

2) On the "Account" tab under "Beta Participation" click the "Change..." button.

3) Select the desired beta test from the "Beta Participation" drop down list and click "OK".

4) You will be prompted to restart Steam, please select the "Restart Steam" button."

http://www.mpcforum.pl/topic/509429-problem-z-mw3-ciagle-pobieranie-steam/

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mam podobny problem kupilem klucz na allegro zapewnianio mnie ze klucz jest polski znaczy sie multi bedzie w polskim a singl w angielskim tylko ze zeczywistosc jest inna wszystko jest w angielskim. Steam nie chce mi pobrac jezyka polskiego mimo zmiany we wlasciwosciach na polski nic nie idzie ?

Czy moze ktos mi pomoc ?

Opublikowano

Mam podobny problem kupilem klucz na allegro zapewnianio mnie ze klucz jest polski znaczy sie multi bedzie w polskim a singl w angielskim tylko ze zeczywistosc jest inna wszystko jest w angielskim. Steam nie chce mi pobrac jezyka polskiego mimo zmiany we wlasciwosciach na polski nic nie idzie ?

Czy moze ktos mi pomoc ?

Taka opcja nie jest możliwa. Na allegro ja też dowiaduję się wielu "ciekawych rzeczy". Dlatego wolę pudełkowe wersje gier. :)

Masz problem? Chcesz pogadać? Spoko dodaj mnie na Steamie!
76561198010916883.png
Tam gdzie tysiące jezior, pełno lasów DZIKICH ZWIERZĄT

Opublikowano

Mam pytanie co do ruskich kluczy, nie ma sensu zakładać nowego tematu. Słyszałem, że Steam banuje takie klucze na europejskich kontach. Czy komuś to się przydarzyło? Banują całe konta, czy tylko klucze?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...