Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Rivenka

david971

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Wczoraj kupiłem Nx na moje 2 konto dlatego że na prawdziwym nie znam e-maila. Dziś przypadkowo zamiast Gifnąc Rivenke na swoje prawdziwe konto przypadkowo dałem Buy I Codename riven pozostała w inboxie ale na złym koncie chciał bym napisać do nexusa czy by mi mogli przeżucić Rivenke na prawdziwe konto ile jest szans że się uda ? dziękuje z góry

Opublikowano

Nie jestem pewien czy taka opcja istnieje, ale nawet jak tak i napiszesz do nich to odpowiedź dostaniesz po miesiącu, ale raczej ci się nie uda..

kupiłeś i tego nie cofniesz.

Opublikowano

Nie nexus tylko Nexon

Kupiłeś na to i zostanie na to szansa że ci odeślą na drugię konto jest zerowa.

Nie rozumiem jak masz lepsze konto ale nie masz emaila co to za przeszkoda no chyba ze musisz mie dane do zmiany konta.

Wypadek przypadek napiszesz miesiąc beda odpowiadać i jeszcze prosba nie zostanie rozpatrzona nie łudź się ;; :(

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Nie masz najmniejszych szans na przeniesienie. Poza tym odpowiedź dostaniesz dopiero za jakiś miesiąc. Następnym razem po prostu uważaj

Ponik 2012

Opublikowano

Jeżeli się pomyliłeś już masz problem ;d Nexon ci na 99.9% ci nie pomoże : } ... heh jak to N3xon xD no ale możesz spróbować nie zaszkodzi xD?

76561198375594763.png

Opublikowano

W regulaminie Nexon'a masz, że Nexon nigdy nie będzie ingerował w twoje konto. Po prostu nie ma prawa żeby coś robił na twoim koncie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...