Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] QR na Junk Flea

Flinn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak grać w Quarantine Regen na Junk Flea

Witam, w tym TuTku postaram się jak najlepiej opisać sposób gry na tej mapie.

Jest to zdecydowanie najtrudniejsza mapa do tego trybu, ponieważ jest bardzo mała i nie ma tu zbyt wiele miejsc do ukrycia.

Na początek: Ekwipunek

Zapraszam do mojego poprzednigo TuTa, tam dokładnie opisałem EQ, tym bardziej, że temat się trochę zakopał:

http://www.mpcforum.pl/topic/516323-tut-quarantine-regen-na-kill-creek/

Ok, to zaczynamy:

Kilka camp na mapie (niektóre banalne, ale jak gramy z noobkami, to da się przeżyć) :P:

combatarms29nb.jpg

combatarms31k.jpg

combatarms33yd.jpg

combatarms36f.jpg

combatarms40p.jpg

Miejscówki, najlepiej być tam w 2-3 osoby:

Tu trzeba być koniecznie w 2 osoby, sami raczej nie damy sobie rady, no chyba że mamy speca i miniguna

xD:

combatarms30zd.jpg

Kolejne miejsce, tu już koniecznie trzeba być w 2 osoby, aby zabezpieczyć się z dwóch stron:

combatarms32o.jpg

Kolejne miejsce, nie polecam, ale często tam siedzą:

combatarms34.jpg

I ostatnia miejscówka, nie dawajcie min w tym miejscu, co na screenie, bo jak wejdzie w nie zombie, to sami też możecie zginąć :P:

combatarms37yn.jpg

I na koniec małe glitche :P:

Jest to chyba najpopularniejszy glitch na tej mapie, ale nie radzę tam wchodzić, bo możecie wyrwać bana, no ale jak ktoś chce tam wejść, to idziemy w róg przeciwległej ściany i podskakujemy, na pewno za którymś razem wam się uda:

combatarms28d.jpg

I na koniec jeszcze jeden, rozpędzamy się i skaczemy na schodki:

combatarms41a.jpg

Mam nadzieję, że pomogłem

:)

@nn49261111

Opisałem nawet słabe miejsca, żeby ktoś mógł sobie pokombinować, jest to bardzo mała mapa i nie ma tu dużego pola manewru ;). A co do tego, że mało osób na niej gra, to wcale nieprawda, na Bravo i Alpha jest trochę roomów, jak ktoś chce trochę trudniejsze QR i trochę zabawy z zombie, to ta mapka będzie fajna :P.

Opublikowano

Jest to zdecydowanie najtrudniejsza mapa do tego trybu, ponieważ jest bardzo mała i nie ma tu zbyt wiele miejsc do ukrycia.

- Prawda dlatego ogólnie nikt nie gra tutaj tego trybu nie rozumiem po co opisywac mape na której sie nie oplaca grac..

Zdjęcie 1- Znajdą cie tam jak gracz jest chociaz lekko ogarnięty to nie ma bata żebyś mu uciekł z tamtej pozycji..

Zdjęcie 2- To samo co zdjęcie 1 a nawet gorzej tutaj jak zombie wejdzie to nie uciekniesz napewno cie tam znajdą nawet odpychając bronią ciężko jest uciec potem

Zdjęcie 3-Można manewrowac z granatem zeskoczyć na dół w ucieczce szansa na odepchnięcie zombie z ucieczką jednak jak zombie jest zwinny to i umiejętności nie pomogą.

Zdjęcie 4.-Poprostu słabe z dołu cie zombie moze zobaczyć każdy tam patrzy ucieczka w dól niewiele da :(

Zdjęcie 5 - Prawda samemu jest ciężko lub nierealne żeby tam wytrzymać.Myśle nawet że przydały by sie minimum 3 osoby.

Jedna z lepszych "camp"

Zdjecie 6 - Zabezpieczyć z 2 stron lepsza campa niż ta pokazana na zdjęciu numer 5 lecz jak stoisz na prawej krawędzi zombie może wejśc na pudełko i infecnąć cie.Miejsce dobre ale trzeba uważać

Zdjęcie 7-Poniszczenie pudełek nic nie da zombie i bez nich mogą sie do ciebie tam dostać/Mogą z spodu cie sieknąć.Słabe.

Zdjęcie 8-Czasem z podspodu siekałem ludzi którzy stoją w tamtym miejscu lub sie rozpędzić skoczyć i infect ;) Lecz mamy bron więc mamy przewage.Małe pole manewru niestety.Średnie miejsce nie ma bardzo gdzie miny w okolicy dać chyba że gdzies w oddali

Zdjęcie 9- Spokojnie można wytrzymać runde z dobrym ekwipunkiem lecz jak np. ja gram z znajomym on mnie podsadza i zawsze infecne ;).Mało reportów jest za to ;).Campa jest dobra bo ciężko tam sie zombie dostać.

Zdjęcie 10-Średnie :F z 2 stron można tam wskoczyć

Zielony-Dobre Miejsca

Pomarańcz - Średnie miejsca

Czerwień-Słabe miejsca

Ale i tak fajnie że to napisałeś like.

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Tut nawet, nawet..

Dam Ci like za prace

Tych niektórych mogłeś sobie darować bo są słabe

Ale widać, że się przyłożyłeś, fotki, opisy itp.

Ogółem ładny Tut :)

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...