Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki chciałbyś server?

Sentinelce

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, dzisiaj mam do Ciebie takie pytanie <3. Czy mozesz mi powiedziec (napisac bo nie uslysze) na jakim serwerze Minecraft chciałbyś grac? Chciałbym abys przedstawił to tak:

Kręcą mnie survivale.

Taki survival co nie ma lwc i są frakcje i fajni admini <3

To był przykład, a tobie jaki się podoba? Może kiedys (niebawem) taki powstanie? Czekam na twoje pomysły.

Opublikowano

ja lubie fajne rpg , ale do takich zajebistych serwerów musisz mieć dobrego technika :) Nie ma narazie takiego serwera który by mnie w 100% zadowolił .

1377430129-U769346.png
Opublikowano

Kręcą mnie serwery RPG / FB, ponieważ minecraft ogólnie jest do budowania, a nie do okradania się z innymi graczami, zabijania i budowania " szałasów z drabinkami ".

Opublikowano

Rp, takie życie lubię. Budujesz, masz prace i takie tam =D. Ja albo RP <3 albo Surv

O błędach w C++ powie Ci kompilator, a o błędach w PHP klient..

Opublikowano

RP - np. prace itd. np. zeby sie chodzilo na dana godz. do pracy i do ktorejs tam sie siedzialo, albo FB, ze mozna budowac wszedzie gdzie sie chce (oprocz spawnu itd.)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...