Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] IBot i CaptchaTrader

BlueManPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, bla, bla, bla.

No więc j/w w nazwie tematu.

Posiadam scrackowanego IBota i nie mam kompletnie pojęcia gdzie na nim użyć moich kredytów na CaptchaTrader.com .

Zauważyłem Secret Key, czy coś takiego przy logowaniu się konta, jednak gdy tam wklejam ten długi i zawiły kod ze strony z informacjami o moim koncie, niestety Captcha się nie wpisuje, zostawiłem nawet od rana do teraz 13:30 i nadal nic się nie zebrało bo była Captcha i się nie wpisała.

Prosiłbym o wskazówki lub o pomoc. tzn. Co robie źle, gdzie mam wpisać, co mam wpisać itp.

Z góry dzięki.

Opublikowano

Musisz ściągnąć CaptchaTrader i zarejestrować sie na stronce CaptchaTrader.com i tam ci wyskoczy okienko logowania i tam sie logujesz na to konto a później na konto w grze . Chyba coś takiego :)

Server:Hiszpania4

Level:19

Ranga: Pułkownik

PP:25

Statek: Golec FE+Apis

NIK: MrRulez

Opublikowano

Captcha dalej jest i będzie. To masz szczęście że jej nie masz :)

Co do tematu to tak jak kolega dwa razy wyżej napisał podajesz login i hasło w bocie i potrzebne informacje z CT i powinno trybić, a musisz jeszcze mieć kredyty żeby Ci wpisywało :)

Zobacz czy masz kredyty, głupie pytanie ale może być rozwiązaniem :D

Opublikowano

Mam ponad 1200 creditów na CT.

Wpisuje mój nick i login z gry i na dole w Secret Keyu wpisuje mój passkey z captchatrader.com.

Nie wiem.

Dodatkowo nad okienkiem do wpisania są do zaznaczenia dwie opcje:

[ ]Show Codes

[ ]Automatically enter

Passkey:[blablalblalblakodkodkodobllalalalala]

Tak to mniej więcej wygląda, kwadraciki przy "Show codes" i "Automatically enter" są do zaznaczenia i odznaczenia, chciałbym wiedzec co zaznaczyć i co odznaczyć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...