Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

xPrzeMoxD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, mam pytanie...

a mianowicie wydropilem 400 szkat blasku .. i 200 juz sprzedalem za niezla sume.

Teraz pytanie brzmi, opyla mi sie zostawic 200 szkat na np. miesiac i potem sprzedac? Zarobie cos na tym?

Thx za odp.

1364672805-U250359.png

Opublikowano

Hm... na pewno lepiej jeżeli sprzedasz je potem niż teraz lub jeśli masz szczęście próbuj otwierać. =]

Opublikowano

nie byłbym taki pewien, czy cena szkat po jakimś czasie pójdzie w góre.

tak np. było na s19, szkaty dropiły i w ten dzień schodziły po 15 - 20kk, a w późniejsze czy nawet przed tym eventem z zeszłego nie chciały zejść po tyle samo.

ja bym ci radził sprzedawać, większość to jajca, a ja wiem. bodzio może leci na 20 szkat, a jeden bodzio to chyba 2 - 3 szkaty. ( porównując do s19 ).

także radze sprzedawać.

+ dodam, że ceny spadają

Opublikowano

Mi się wydaje ,że nie ma sensu zostawiać to na później dla czego ?

otóż to na feriach ponownie szkatułki prawdopodobnie będą dropić ;)

Tak więc jeżeli miałbyś czekać to tak około 3 miechów ;))

a jeżeli chcesz zarobić na czasie bo potem możesz nie zarobić , sprzedaj je teraz;))

Opublikowano

Lepiej teraz selnąc, bo ceny w dół spadają. Później taniej sprzedasz, lub zostaw na tydzien-dwa i wtedy selnij, na wiecej nie ma sensu zostawiac

Dota 2 > Lol

Opublikowano

widzac co sie dzieje obecnie na pl zapewne na wielkanoc znow beda dropily a to wcale nie tak dlugo z reszta ostatnio z byle powodu daja blaski wiec za wiele na nich nie zyskasz a moze byc tak ze jeszcze tracisz bo pomocnik jest czesto ostatnio ludzie wydymali sie z kasy i wcale wiele na tym nie zarobili wiec sa splukani ceny beda pewnie szly nadal w dol wystawialem szkaty po 7kk schodzily ledwie ledwie po 4kk o to juz luzik ale za jakis czas moga znow dropic wiec wiele opewnie nie zyskasz pozatym niektorzy dropili ich po 700 a nawet wiecej wiec zanim sie ich pozbeda potrwa czasu i sadze ze nie beda walic wielkich cen bo wszedzie jest obecnie tego tyle ze to masakra lepiej sprzedaj je tera wkup kamyki a za nie mozesz kupic cos z eq pozniej mozesz na tym stracic

Opublikowano

Mówicie żeby otwierał, no nie wiem. Jeżeli ma pecha to może lepiej, aby zostawił i sprzedał, jednak jest ryzyko.

Spróbuj otworzyć, a może się poszczęści. =] Trzymam kciuki...

Opublikowano

Nie ma sensu zostawiać, bo ostatnio co chwila robią event ze szkatami, więc za bardzo nie podrożeją . Według mnie lepiej je otwierać, bo lecą bodzie, zwoje boga smoków, języki, które warto czytać, pierścienie języka przydatne póki nie wbijesz języków na M, medale smoka, dzięki którym nie będziesz tracił expa po dedzie no i marmury błogo, które przydadzą się jak będziesz miał coś z 4 x bon.

https://ludomirblog.wixsite.com/mensrightspolska - prawa mężczyzn prawami człowieka

Opublikowano

Przekalkuluj sobie masz 200 szkat policz ile za all selniesz . Za np ile trzeba bodzi czy co tam z nich leci aby dorównało cenie i zobacz jak wychodzi kalkulacja ;) Prosta metoda....

tumblrmv8l.gif

Members | ProUser | PostmakerPostwriter | Wojownik Duszy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...