Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Kod GRY

angeloffire

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem o co chodzi autorowi o event na lf4 lub zeusa... Chcesz żeby Ci go dali -.-?

Ale możesz szukać w kodzie gry czy są wprowadzone w kod jakieś nowości tj. jakieś nowe ammo etc.

Opublikowano

Co Wy nazywacie kodem gry? plik main.swf? przecież to tylko mała pestka całego silnika gry. Wszytko znajduje się na serwerach BP i do najważniejszych rzeczy nie mamy dostępu.

A co do szukania eventów, to marne szanse,

skoro nie znajdziesz informacji o najbliższym MHH, to i o eventach zapomnij.

NIE DA SIĘ -.-

//Tak czy inaczej to kod gry.

@EDIT

ej no kurde kto nam ciągle dopiski jakieś dodaje do postów w kolorze pomarańczowym? :P

SEKHMET jeśli to Ty to nie powinieneś się podpisać? skoro moderujesz forum to zajmujesz się trzymaniem porządku itp, a jeśli bierzesz udział w temacie to napisz własnego posta, a nie do kogoś dodajesz własne przemyślenia / opinie :P

Opublikowano

Znajdujecie misje itp. Ammo i statki to czemu nie to :) A jak myślicie kiedy będzie?? Ja obstawiam za tydzień. Bo mam 3 mln uri na to i chce pozbierać (gram na global 1).

A prefixu nie ma w wersji mobilnej

//prefiks się pisze na początku tematu, a znaki [ i ] powinnieneś mieć /Q

Opublikowano

jak masz 3mln uri lepiej kup za uri całego zeusa, nie opłaca Ci się szukać zeusa w skrzynkach, bo jest bardzo mała prawdopodobność, że coś trafisz. Ja na 1000 kluczy 2 części do zeusa i troche lf4, kupiłem za uri całego zeusa i tak jest lepiej. Na zeusa w skrzynkach 10mln uri musisz wydać, chyba że trafisz za 1 razem, ale wiesz jak to się rzadko zdarza ;)

Zarabianie w internecie - chętny? Pisz ?

Opublikowano

uuu... zeusa to nie predko bys zlozyl. Jak masz 3kk to odrazu go kup za uri ....

do kodu dostep mamy ale nie moge ci kgo dac ;p

Opublikowano

Takie rzeczy wprowadzane są na bieżąco, a kod gry firma która stworzyła grę pewnie mają gdzieś zapisany, najpierw edytują go u siebie a potem wrzucają na serwer, nic nowego w kodzie gry nie znajdziesz, na pewno nic do przodu...

1325710655-U215643.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...