Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Lagi

C.Ronaldo95

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co się kurw* dzieje ? Mam teraz takie lagi, że nie mogę się zalogować a gdy się w końcu uda to nawet nie mogę wejść do pojazdu bo od razu lag i wywala z servera ;/

Teraz mi cały czas pokazuje, że niby jestem zalogowany ;/

Dopiero co kupiłem aw i nagle kurw* jeb.. ;/ nawet se pograć nie mogę

Wy też tak macie ? Czy oni znowu coś robią?

Opublikowano

Nie wiem co oni robia. Albo w ch.. leca zeby dni godzinki z premki leciały bo dla nich to jest kasa ale ja tez nieraz nie moge sie zalogowac nie wiem czemu i nie tylko ty chyba masz taki problem

Opublikowano

Ja mam to samo. Grałem, nagle duzy lag i teraz jak proboje zalogowac sie na serwer to nic sie nie dzieje ;/

Opublikowano

To jest wina administracji G1 - lenistwo i brak umiejętności (albo skąpstwo). Rzadko kiedy przyczyną jest internet graczy. Jeżeli nie wiesz czy inni tak mają polecam sprawdzić łącze na jakiejś stronie w tym się specjalizującej. Bo zakładanie takich tematów nie ma najmniejszego sensu...

32354141673387527780.png

Opublikowano

To jest wina administracji G1 - lenistwo i brak umiejętności (albo skąpstwo). Rzadko kiedy przyczyną jest internet graczy. Jeżeli nie wiesz czy inni tak mają polecam sprawdzić łącze na jakiejś stronie w tym się specjalizującej. Bo zakładanie takich tematów nie ma najmniejszego sensu...

Jest sens bo ktos nie wie co sie dzieje z gra i chce się dowiedzieć czy tylko on tak ma czy też inni lagi mamy. G1 to dla nich pieniądze leca a nie dla nas to jest w ich interesie jak masz laga i nie możesz sie lognac premka leci i dla nich to jak najlepiej bo kupisz nastepna albo zrobisz reklame na playspam i tak kase dostana i tak a po za tym jest sens zakladania takich tematów no bo po co było by te forum ?

Opublikowano

No zauważyłem że dzis po południu strasznie mi lagowało a na speedtescie wszystko spoko i ping 38... Popieram kamila owszem takie tematy mają sens gdyż odnoszą się do gry i problemów z nią związanych a przecież po to jest to forum, aby dyskutować.

Pierwsza osoba, w historii MPC Forum.pl która przekroczyła kamień milowy 100d online.

32Aef.png

By Alicexcullen

"So many people will idolise, while their own success is in their reach... Don't forget, you're able to design your own universe."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...