Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Petardy?

WodnyGłaz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam 3 petardy , duży Achtung i 2x FP3 , ( jak dla mnie Fp3 mocniejsze )

Chciałem połączyć je razem ( izolacją ) tak żeby Achtung będzie po środku a Fp3 po lewej i prawej , i mam pytanie

Gdy odpalę ( dajmy że z lewej strony Fp3 ) i gdy wybuchnie wtedy Achtung też wybuchnie czy tylko zostanie zniszczony ??

Sorry za nazwę tematu

a czy da się kupić lont przez neta ?

narutotagkopia.jpg

Miej wyjebane na wszystko i na wszystkich ! a tym bardziej na wyżej ustawionych mod*** którzy lizali d*psko żeby dostać posadę .

Opublikowano

To nie działa jak tnt w MC.

Achtung się rozwali raczej.

By wybuchł do prochu musi dojść ogień, dopiero wtedy nastąpi zapłon.

Chyba nie wybuchnie.

Opublikowano

Hm... ja zrobiłem sznur z ok. 1000-2000 ahtungów i inaczej to trzeba.

Bierzesz chudy knot, który przyklejasz do każdego knota/siarki każdej petardy po czym odpalasz początek knota i czekasz aż po kolei wszystkie będą wybuchały.

Opublikowano

Sorry , za tą nazwę tematu , ale jak zrobić jeden ląd do trzech petard ?

narutotagkopia.jpg

Miej wyjebane na wszystko i na wszystkich ! a tym bardziej na wyżej ustawionych mod*** którzy lizali d*psko żeby dostać posadę .

Opublikowano

Możesz polać je benzyną i podpalić wtedy proch w każdej z nich się zapali i wybuchną.

"No bird soars too high, if he soars with his own wings" 

Opublikowano

lont można kupić np. w śmieszku :D

Ja ostatnio tak 5 CKM'ów wysadziłem, ale sąsiedzi groźili mi policją o.O

1682780176.png <---------- LEPSZY OD 81% POLSKI!!!! WOOOHOOOO!!!!!

Kochani admini zdejmijcie mi te procenty Ja tak się staram ;( >3

Opublikowano

Nom, to taki sklep... Wpisz sobie w google Śmieszek sklepy i będzie gdzie są.

U mnie w Kielcach jest 1 i odwiedzam go raz na tydzień :) Kupuje race dymne, flary itd.

1682780176.png <---------- LEPSZY OD 81% POLSKI!!!! WOOOHOOOO!!!!!

Kochani admini zdejmijcie mi te procenty Ja tak się staram ;( >3

Opublikowano

OK , nie wiem czy u mnie w mieście jest... a czy da się kupić lont przez neta ?

narutotagkopia.jpg

Weteran
Opublikowano

Wsyp proch do jednej tuby z każdej petardy (oczywiście umiejętnie) i dobrze zabezpiecz.Tylko nie zniszcz siarki z tamtych petard bo nowej nie zrobisz ;d

1329036830-U154499.png
Opublikowano

Pierdole takie kombinowanie ! chyba by mnie pojebało zanim bym to zrobił , później będzie efekt : Nastolatek z Nowego Sącza stracił ręce , bawił się petardami i upierdoliło mu ręce ;)

narutotagkopia.jpg

Opublikowano

heh wbrew pozorom nie ma sie czego bac :D jeżeli jesteś ogarnięty to przesypanie prochu do jednej tuby nie jest zadnym problemem, ale jesli sie boisz to lepiej sie za to nie bierz, proch sam z siebie nie wybucha :D hmm ale zastanawia mnie to po co chesz laczyc kilka petard??:D nie łatwiej będzie zapalić je osobno, bedzie ten sam efekt ?? Jak je połączysz one w jednym czasie nie wybuchną :)

Opublikowano

No wiesz, ale głos jest większy , nawet jeśli wybuchną w spóźnieniu około 0,5 sek, coś podobnego jak fajerwerki.

narutotagkopia.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...