Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

bohu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Ściągnełem Elf Bota 8.54 z Tibiasoft.com( nie moze byc nieczysty) i jak go wypakowuje to mam cos takiego. Wypakowują sie all pliki Oprócz Loader.exe . Wyłaczałem anty wirusa itp. Prosze o pomoc

Opublikowano

To może inaczej Masz win rara czy win zipa jak masz rara to wypakuj normalnie. na pulpit w plik jakiś

Aha 2 . Jak masz AVASTA to wejdz w niego bo w nowszym awascie musisz wyłączyć kilka skanów na raz

Np :Skanowanie stron itp itd komputera itp itd ;)

Opublikowano

Anty Wir Mcaffe, Win rara mam. Próbowałem już tak jak mówiliście. Mysle ze to coś z ustawieniamu kompa.Prosze o dalsze propozycje

Bo mi wypakowuje all oprocz loadera exe ;/ a urucomic z archiwum in rara sie nie da jakiś bład....

Opublikowano

Jeśli masz opcję w antywirusie żeby omijał ten plik to zrób tak :P bo w moim antywirku jest taka opcja pokazuję się komunikat o zagrożeniu i tylko naciskam ,,Pomiń'' i wszystko się wypakowuje.

35bh8wo.png

exModerator

Opublikowano

Przeskanuj na virtual cos tam .. zapomniałem strony przepraszam i zobacz czy twój ANTYWIRUS czyli mcaffe wynajduje coś jak tak to usuń anty wira jeżeli ci coś bardzo zależy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...