Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] 5 slot (nie hack)

rodmanpl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,czy można kupić 5 slot ,kiedy ma się premium golda? Bo kiedyś próbowałem to było napisane,że premium gold posiada tę funkcję,czy coś takiego:P Ale jak ja mam premke na 3 dni,i chciałbym kupic slot na 30?

Opublikowano

Z tego co słyszałem to da się poprostu w ostatnim dniu premki usunąć piąty slot z eq i kupić na nowo za dinary, muszę to spróbować...

Pierwsza osoba, w historii MPC Forum.pl która przekroczyła kamień milowy 100d online.

32Aef.png

By Alicexcullen

"So many people will idolise, while their own success is in their reach... Don't forget, you're able to design your own universe."

Opublikowano

No tak,czytałem to,ale nie byłem pewien czy chodzi tu o premke golda,bo niewiem czy tam jest funkcja usuniecia 5 slotu,wiem ze mozna jak sam ją kupie za dinar(srebna premka)

Opublikowano

Tak jak wyżej - premka Gold (chyba inne też) mają wbudowane sloty jako część premki. Tak jak nie można skasować premium - tak nie skasujesz slotu.

Powielona odpowiedź //Epean

klockilego.png
nick EUNE: the OSTR

Opublikowano

Kupując premkę golda, masz już od razu 5 slot. Nie możesz go ani usunąć, ani ominąć.

Jedyne co CI zostaję, to kupić bronza lub silvera i wtedy spokojnie możesz kupić sobie 5th slot za dinary.

Chyba, że jak nie będziesz miał ani tej ani tej premki, zostaje Ci kupno piątego slotu za kredyty G1 .

Opublikowano

@Up: Nie wprowadzaj usera w błąd, nie da rady już kupić 5 slotu za G1, a premka bronz została wycofana -.- Jedynie zostało mu kupić silvera.

Opublikowano

ale panowie co wy gadacie przeciesz jak masz premke i odrazu macie 5 slot wbudowany to kupcie sobie w item shopie 5 slot za dinary

i bedziecie mieli wydluzone to proste !! przynajmniej mi tak dzialalo nie wiem jak po tym uploadzie

Błędy to moja specjalność
wiec prosze bądz mily nie zwracaj na to uwagi
:D

GG 10083301

Opublikowano

-,- wy sami wbudowani jesteście ... Nie można kupić 5th slota na goldzie z tego co mi wiadomo.

Opublikowano

Ja mam właśnie aktywowanego golda na 3 dni. Nie można ani kupić, ani usunąć 5 slotu. Czas nie zostanie wydłużony bo wyświetla się komunikat, że dla użytkowników golda, 5 slot jest darmowy. W marketplace też nie ma 5 slotu do kupienia. Jest tylko jedna opcja - aktywować silvera i kupić za dinary. Ponadto jak chciałem kupic m60 ( jest wyłącznie na 5 slot) na 30 dni, to tez sie nie udało. Znowu wyswietla się komunikat, że na taki czas nie posiadam 5 slotu. Co dziwne na 7 dni dało rade, a slot jest na 3... Te ograniczenie sa bardzo głupie. Nawet nie można kupić broni na dłużej niż 60 dni....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...