Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ProLiguan[Pl][Dedyk]

Znajak

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 264
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie ma 1 kamyk=P! 25% abs kto to widział... PVP z body z mentalem oboje mają 100% abs na miecze/dwu i mental ma szanse 2 ręką wygrać to pvp ?

Opublikowano

Wszedłem na chwile i z tego co widziałem to nie ma 3reki. Chyba, że jest gdzieś u handlarza, którego przeoczyłem?

Opublikowano

@@ karnelcia wszystko jest dopracowane bony w itemkach i branich są tak zrobione ze będzie dawalo sie pvp

@@ Solyzer zaraz postaramy się to zrobić . ale upewnij się czy wpisalem dobry kod usuniecia postaci.

157326dadsa.png

Opublikowano

Restart ? A nie dos ?

Warning: mysql_fetch_object(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/proligua/public_html/proliguan.pl/top5.php on line 51../../../../

haha xD

Opublikowano

@@ grzeiu sorki moja pomylka nie ma jednego kamyka P usuneliśmy to i ja się teraz normalnie sie skille wbija.

@@ gienio to nie ddos to od nas restart

Możemy robić chwilowe restarty ponieważ naprawiamy drobne błędy . Wiadomo żaden server nie wystartuje idealny .

157326dadsa.png

Opublikowano

Serwer bardzo ładny POLECAM!!!

Troche by mogli zmienic handlarza bronia ale i tak jest OK

Polecam nowo powstajacy server Metin2 www.ReadyMT2.cba.pl 0BÓGÓW I PRODESJONALNY TEAM

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

Zaprasza i Poleca [GM]VatahareQ

Opublikowano

Ej no bez jaj partyzanta na 65lvl nowa? szmaragdowa zbroja nowa ? (te 2 rzeczy są na pl'u i prawie all dedykach :>) ale na server wbije :>

tyrtyu

Opublikowano

Po pierwsze zmiencie te bony... co to ma byc 100% na odbicie ciosu??? lol 25 na miecze i wy chcecie serva do pvp zrobic? Sadze ze ten metin po miesiacu padnie jak nic z tym nie zrobicie..... Powodzenia.... Administracja 12- 16 lat wiecej nie....

Jedynie co to zmiencie bony i reset postaci moze cos z tego bd a nie server dzisiaj a juz maja 90+ ok rozumiem duzy exp ale bez przesady.... PVP ? ciekawe jak ?? silny ludzia 100% w epikach a w normalnych bonach 25 na miecze? nie zgrywa sie to....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...