Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM]Manvfaktvra obczaja

maggu10

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Najs, najs... Miło mi się oglądało, lecz nie mówię tutaj o muzyce.

Boli mnie głowa i jak usłyszałem pierwszą sekundę filmu to zdjąłem słuchawki.

Masz laika za przygotowanie.

Opublikowano

Milo mi uslyszec tak pozytywne komentarze. Mam nadzieje ze odzwierciedli sie to na moich widzach i ocenach nt. moich filmikow. Wielkie dzieki . Nuta:Moosak &Duze Pe - Na raz

Opublikowano

Wstawiłeś to bo chciałeś zabłysnąć ? .

Takim filmów jest tutaj setka na dodatek to server prywatny więc reklamowanie się jest zbędne , dodaj coś nowego , porządnego , przyciągającego oko bo to już się staje monotonne <_<

25167105506803531859.png

"Wyjazd rzecz święta"

Opublikowano

Nie chcialem zablysnac tylko chcialem wstawic cos co sprawia mi przyjemnosc tzn. robienie filmikow. Nie wiesz co to za serwer wiec sie nie wypowiadaj znajac zycie nic bys tam nie osiagnal:)

Opublikowano

Nie chcialem zablysnac tylko chcialem wstawic cos co sprawia mi przyjemnosc tzn. robienie filmikow. Nie wiesz co to za serwer wiec sie nie wypowiadaj znajac zycie nic bys tam nie osiagnal:)

Chłopie potrafie czytać , server Balmora założony przez "FuBu" i reszte jego koleszków . Mam tam ninje 55 lvl skille Wirujący G1 Zasadzka G1 więc coś już osiągnełem (że o eq nie wspomne). Jeżeli twierdzisz ze na PRIVIE nic nie osiągne to zapraszam na s26 coś ci pokaże :)

25167105506803531859.png

"Wyjazd rzecz święta"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...