Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy cheat?!

Pba

Rekomendowane odpowiedzi

Bywalec
Opublikowano

Patrzcie się na rangi i na kille.

Co to jest ?!

Max ranga i cheaty

post-187545-0-40021800-1325434870_thumb.jpg

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Sygna by. Pba ||Liczba permów na dwóch kontach: 28 || Masz pytanie co do wyposażenia za NX? Pytaj na PM|| Moje permy:

[Konto I]Mam na pernament: Kolor Nicku, Logo Clanu, M416 CQB, Famas G2, M4 Super 90, MP5 MOD Mark II, MK14 Mod 0, FR F2, Wa2000-1 Tactical, M4A1, L96A1 Arctic Wolf, G36E Valkirie, M6A2 SRT (infinity case), P90 TR (infinity case), G18 Cobra, SCAR-L Trisepear, XK-8 Tactical (infinity case), American Eagle.

Oraz: M4A1 SopMod na do 2015 roku [unban. Nexonnnn <3]

[Konto II]Mam na pernament: AK-47, C1860N, Carbon 15, Bushmaster Type 97, American Eagle, XM8-Spiders, FR F2, CZ Scorpion EVO 3 A1, Cyklops Bandana, Recon Vest, KNT-308, S58 Muskiet

Opublikowano

Nic nowego, to VIP od Game Anarchy. Na screenie widać, że masz 0 HP i dalej żyjesz, czyli na pewno używali Lifetakera.

Opublikowano

on sie nie pyta o lifetakera tylko o range ....

pewnie expili sobie NA LifeTakerze na LMS i teraz grają zanim bana dostaną

Bywalec
Opublikowano

Wiem co to lifetraker. Chodzi o range

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Sygna by. Pba ||Liczba permów na dwóch kontach: 28 || Masz pytanie co do wyposażenia za NX? Pytaj na PM|| Moje permy:

[Konto I]Mam na pernament: Kolor Nicku, Logo Clanu, M416 CQB, Famas G2, M4 Super 90, MP5 MOD Mark II, MK14 Mod 0, FR F2, Wa2000-1 Tactical, M4A1, L96A1 Arctic Wolf, G36E Valkirie, M6A2 SRT (infinity case), P90 TR (infinity case), G18 Cobra, SCAR-L Trisepear, XK-8 Tactical (infinity case), American Eagle.

[Konto II]Mam na pernament: AK-47, C1860N, Carbon 15, Bushmaster Type 97, American Eagle, XM8-Spiders, FR F2, CZ Scorpion EVO 3 A1, Cyklops Bandana, Recon Vest, KNT-308, S58 Muskiet

Opublikowano

Ga wydał rank hack. Mozesz ustawić sobie lvl, który tylko chcesz. Jest rowniez niewidzialnosc. A niesmiertelność za pare dni będzie. Rank hack dziala (chyba) tylko wizualnie.

Zachęcam Was do wpłacania dużych sum na mojego paypal`a.

Opublikowano

To nie DZIAŁA TYLKO WIZUALNIE jest teraz coś tylko nie wiek co to jest ^^

http://combatarms.nexoneu.com/NXEU.aspx?PART=/Community/Profile&NickName=MAJ-IN-1-DAY

dópa!

Bywalec
Opublikowano

Działa wizualnie. Tam mieli max. rangę, a jak patrzyłem na Raport generatorze to mieli jedne z niższych

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Opublikowano

Ładnie szaleją wczoraj wdziałem z 10 takich osob reklamujacych GA wiekszosc po 24..

Wizual..NAwet jakby lifetakerem lvl wbijali to napewno by GOA nie wbili tak szybko :0

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Tak ale za to mogą sobie kupować wszystko na te rangi wyższe :D. Oprócz speców :P

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

rangę to daje tylko wizualnie w grze... nigdzie indziej i nie można nic kupować od wyższego lvl-a...:)

ehh.:)

Opublikowano

No jednak tak było kiedyś że można było kupować wszystko oprócz speców lecz inni nie widzieli wtedy tej rangi tylko my lecz bronie były

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Specjalista
Opublikowano

ten xxxTurner fajne staty ma jak na hacka o.O

ostatnio widziałem typka co na SnD jak ganiał spy huntem (miał 500 defa, i byl prawie niezniszczalny)

też miał taki lvl, i co gorsze nawet elite nie pomagało, kickali go a on wywalał nas z rooma, a przecież EM kicnął go

pomogłem? wejdź tu i kliknij: pajacyk.pl

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Codziennie z głodu ginie jeden troll, nie bądź obojętny i już dziś nakarm trolla warnem :)

Opublikowano

No jednak tak było kiedyś że można było kupować wszystko oprócz speców lecz inni nie widzieli wtedy tej rangi tylko my lecz bronie były

tzw. Shop Hack

Był taki ale go już nie ma. Było można kupować to co się chce.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...