Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM] Java

Quanros

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich. Dzisiaj zainstalowałem najnowszą jave bo zaczął coś minecraft się zacinać i OUT OF MEMORY wyskakiwało, a więc jest tak, że jak odpalam minecrafta, to nic się nie dzieje, dosłownie nic, odpalam ikonke minecrafta, i nic się nie dzieje. Tak, mam oryginała.

Opublikowano

To nie wina Javy ;) . Zainstaluj najnowsze sterowniki do karty graficznej

|| exLider Minecraft || exMPC Media Lider || exModerator Single Player || exModerator Lineage2 || exModerator 4Story || exModerator Tibia || VIP ||

Opublikowano

Jeśli to nie pomorze co UP napisał to włącz notatnik wpisz

@echo off
java -jar minecraft.exe
pause

zapisz jako minecraft.bat wklej do głównego folderu minecraft (.minecraft) i utwórz skrót tego pliku bat wklej go na pulpit później uruchom go i poczekaj chwile powinien uruchomić się i możesz przełączyć na okno które uruchamiałeś kliknij dowolny przyciska i już

athlonsygnaturka.png

Opublikowano

Tylko, że przed zainstalowaniem najnowszej javy, wszystko chodziło dobrze... A Sterowniki do Karty graficznej mam najnowsze i niedawno reinstalowane

@EDIT

Noo i odpaliłem minecrafta ze zgodnością z innym windowsem i wszystko działa normalnie ;)

Opublikowano

@UP

OUT OF MEMORY <- co wam to mówi?

Bo mi to, że MC za mało RAMu ma.

@Quanros

Żebyś nie musiał uruchamiać w Trybie Zgodności spróbuj znaleźć w tym tutorialu

http://www.mpcforum.pl/topic/462358-minitut-przepis-na-szybkiego-minecrafta-%3B/

(na końcu) przydzielanie RAMu i zastosuj się do wskazówek.

Jeśli pomogłem, kliknij "Lubię to"

arturb.jpg

by xamizo

mca.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...