Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Ktore niszczyciele?

kozanator

niszczyciele  

90 użytkowników zagłosowało

1. 1. Ktore niszczyciele wolisz?

• Niemieckie
      32
    • Radzieckie
      40
    • Amerykanskie
      18

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja narazie gram Marderem , lecz cały czas sie głowie czy lepiej grać niszczycielami w Niemcach czy ZSRR :( .

Opublikowano

Marder i hetzer to moim zdaniem najlepsze td na swoim tierze. Później ZSSR wychodzi na prowadzenie.

Opublikowano

Testowałem wszystkie TD 7 tieru i najlepiej grało mi się niemieckim JagdPanther'em, no ale pierw trzeba przeboleć tego JagdPz IV

Opublikowano

ja polecam wam Su 152 dobry tier dobra armata dobry sprzęt;) i nie ma co narzekać ruskie TD są dobre lecz trzeba umieć grac nimi jak mój przedmówca wspomniał JagdPanter jest dobry ale ciężko przełknąć gorycz JagdPz IV....

Opublikowano

Na SU-152 radzicie szotgana czy może działo 122 mm? Niedługo będę miał SU i się zastanawiam, bo to 122 mm to ma cieniutką penetrację jak na niszczyciela. :(

Opublikowano

Rzeczywiście pokochałem SU-152 z szotganem. Boczny pancerz T29 + odłamkowy ważący 43.5 kg = 80% mniej hp T29. Tygrys na dwa strzały z pocisków przeciwpancernych. Jakieś mniejsze tanki na strzała. No panowie cudo, toż to cudo! Pierwszy czołg radziecki, który mi się naprawdę podoba. <3

Opublikowano

Rosyjskich nie znam.

Niemieckie Przede wszystkim nigdzie nie spotykana celność, czyli główna zaleta TD.

Amerykańskie dopiero T28 i T95 warte uwagi chociaż T25 AT najbardziej mobilny TDek. Wolwerine najszybsze działko jak na TDeka i ładnie go losuje. Sluger też dobry ale często widzi 9 tiery więc ogólnie wypada gorzej od poprzednika mimo 90mm.

imetin_logo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...