Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE]6th skill woj i ninja

piotrekkkkkk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Mam takie pytanie a właściwie problem: niedawno pobrałem clienta jednego z privów, na którym jest 6th skill dl woja i ninjy. Postanowiłem dodać też te skille na własny server hamachi (na razie w fazie projektu (na plikach 2008)). Wgrałem na server bez problemu (komendy działają) wiec zabrałem się za clienta. Podmieniłem pliki etc, pc, pc2 i sound, root i locale_pl rozpakowałem i wziąłem potrzebne pliki. Następnie wkleiłem je do odpowiednich lokalizacji, spakowałem i podmieniłem w cliencie (jest on z 2010r ale root i locale_pl z 2008). Niby wszystko ładnie śmiga ale kiedy mam juz wybierać char (postać) okno wyłącza się ;/

Może ktoś mi pomóc?

Wynagrodzę duuuużą 5 i "lajkami"

Obama wie, co robisz!!!
131894.jpg                                                                                                                                                    4906167742.png

LTE Play Opole

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...