Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANKO]Shellmix

RolnikZabojca

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest java, więc raczej się da, ale nie sprawdzałem

1325541807-U460344.png

|Member|Pro User|

Opublikowano

Kurcze przeglądałem strone i pisze cos że trzeba się zarejestrować i są jakieś opcje odblokowane. Przydałby się jakiś poradnik tak jak był np: do shell

1hp64w.jpg

Opublikowano

W regulaminie nie ma nic że nie wolno wstawiać filmików z tutoriali więc łap

http://www.youtube.com/watch?v=F_yUI0ra8c8

Powinno Ci pomóc.

1325541807-U460344.png

|Member|Pro User|

Opublikowano

Nie doastaje sie perma, ale u mnie to jest tak - wczoraj na shellmixie chodzil serwer okolo 3h, od razu zalozylem konto, wrzucilem pliki gotowe na ftp i na putty odpalilem serwer. Oczywiscie musialem w putty wpisywac co 5min jakas komende zeby nie rozlaczalo serwera. Po 3h nagle mnie wyrzucilo, probowalem sie zalogowac na putty i pisale invalid password, chce wbic na ftp i tez ten sam problem, czyli usuneli konto. Mozesz sprobowac odpalac serwer nie starterem .sh, ale sama komenda java, moze wtedy nie skasuja konta.

Opublikowano

shellmix.com - pisze na pierwszej stronie a zakazie stawiania serwerów Minecraft ...

Właściciel dał jednak kolejną maszynę na hypeshell.com - tam postawisz MC za 30zł / miesiąc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...