Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Kupno premki

YoshiKreyzol

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Otóż mam problem z kupnem premki do tf2. No ale nie taki zwyczajny problem. Wczoraj ok. 13 wszedłem do sklepu tf2 i dodałem do koszyka klucz do skrzynki,wcisnąłem dodaj fundusze czy jakoś tak, dałem żeby 10 euro przelało no ok. ale do dziś kasy na koncie steam nie widać a na paysafecard pisze że transakcja zaszła więc nie mam tych środków już na koncie. Czy to jakaś obsówa ze strony steam'a? Czy może ja coś źle zrobiłem? Czy jeżeli kasa nie pojawi się na steam to już jej nie odzyskam? Proszę pomóżcie ja pierwszy raz działałem coś z psc więc nie wiem co i jak za bardzo.

:D

Opublikowano

Napisz do supportu ., albo nie wiem jakos z valve sproboj to wyjasnic

Poproszę o Like'a

Oczywiście, jeśli mój post Ci pomógł.

Albo Ci się spodobał. :P

Opublikowano

Eh nie miałem ostatnio zbyt czasu żeby się za to zabrać ale dziś chciałem napisać do supportu a tu support steam jest przeciążony :P . A tak wgl. to jakie informacje mam zamieścić ? Data i godzina to wiadomo, dane transakcji i tyle wystarczy? No i oczywiście opisze mój problem. A i jeszcze jedno do supportu trzeba pisać w j. angielskim ?

:D

Opublikowano

Możesz napisać w języku arabskim jeśli chcesz :D Skoro valve udostępnia Steam POlakom, to możesz pisać do nich PO POlsku :P

76561198021931063.png

Akceptuje każde zaproszenie do znajomych...

Masz problem, nie wiesz co zrobić? Napisz, postaram się pomóc...

Pozdro Shiven :P

20 postów - TAA

50 postów - TAA

75 postów - TAA

100 postów - TAA

125 postów - TAA

150 postów - TAA

200 postów - NIEE

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...