Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Moje początki

AnimowanY

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema własnie zaczełem interesować się bf3.Nigdy nie grałem w tego rodzaju gry zadam wam parę pytań mam nadzieję że pomożecie.

-Czy bf3 jest trudny?

-Czy jak kupie pudełkową wersje będę musiał grać na steam

-I jak kupie dodatek back to karkand czy jakoś tak jak to potem zainstalować do gry.

Z góry thx za pomoc.

33886992298670214163.png

72630661675501670256.png

Opublikowano
-Czy bf3 jest trudny?

-Czy jak kupie pudełkową wersje będę musiał grać na steam

-I jak kupie dodatek back to karkand czy jakoś tak jak to potem zainstalować do gry.

Z góry thx za pomoc.

1.Zależy na jakim poziomie ty grasz

2.Z tego co wiem BF3 nie jest na steam

3.Wszystko będzie w instrukcji

1325541807-U460344.png

|Member|Pro User|

Opublikowano

1. wszystko liczy się od Twojego skilla. jeśli grasz dobrze w FPSy to trochę Ciężko będzie Ci ogarnąć opadanie pocisków. (ale to kwestia treningu :D )

2. Grasz przez "Stima" ale EA, tzw. Origin. Działa na podobnej zasadzie, też możesz mieć znajomych, biblioteke gier itp.

3. po prostu dodajesz klucz do gier na Origin i grasz w B2K (B2K) nie jest widoczne jako gra ( Origin nie pokazuje DLC)

Opublikowano

1. Najtrudniejsze na początek jest latanie heli/jetem. Grawitacja pocisku nie jest bardzo frustrująca.

2. Musisz zainstalować EA-owski odpowiednik steama - Origin.

3. Wklepujesz kod i szukasz serwerów z obsługą tych map (jest w filtrach)

Opublikowano

Dodatek na początek nie będzie Ci potrzebny. On jest raczej dla fanów BF 2. Dodaje nowe mapy i bronie.

Aha instaluje bf3 i musze miec origin i potem normalnie przez origin wlaczam bf i mam kampanie coop itd?

Włożysz płytę do kompa, i pierwsze co zainstaluje i aktualizuje się Origin, potem uruchomi Ci się ten program i zacznie instalować grę. UWAGA** Gdy założysz konto na EA MUSISZ podać wiek 18+

Wasyl654.png

2pacr.png

Opublikowano

No chyba nie poda wieku jako 10 lat xS, bf ma lepsze zabezpieczenia przed hackami niz cod(mw2-bops-mw3), polecam ogl zaczac od coda bo bf3 bd cie rozpraszac szczegolami;D

Opublikowano

No chyba nie poda wieku jako 10 lat xS, bf ma lepsze zabezpieczenia przed hackami niz cod(mw2-bops-mw3), polecam ogl zaczac od coda bo bf3 bd cie rozpraszac szczegolami;D

No 10 nie musi podać, ale poda 16 i po grze. Nie widziałeś tych setki tematów że ludzie nie mogą grać?

A kampania dluga jest?

5-6 godzin i już. Kampania w BF nie jest ważna. BF stawia na multiplayer, tam to jest ostra jadka. W starszej wersji (BF 2) grałem 3 lata. Tutaj gram od premiery i jest zajebiście.

Coś dla Ciebie@ http://www.youtube.c...h?v=4oPqZbmtZso Jest to wersja na xboxa co prawda, ale filmik na poziomie.

i tu jeszcze ciekawwszy@

Wasyl654.png

2pacr.png

Opublikowano

@Up

Tak, Battlefield 3 ma wersje po Polsku- jeżeli kupisz gre normalnie - w Polsce - bez problemów, bez zmieniania ustawień.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...