Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Error: Could not create the Java Virtual Machine

Nipoterek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem z minecraftem gdysz gdy odpalam pisze mi Error: Could not create the Java Virtual Machine robilem prawie wszysko

jave reinstalowalem itd i nadal nic a formata niemoge zrobic prosze o pomoc

Opublikowano

1. Jeśli mamy oryginalną wersje MC to kopiujemy plik "Minecraft.jar" z folderu z grą na pulpit. Jeśli wersję piracką to kopiujemy na pulpit "Minecraft.exe" z tego samego folderu.

2. Otwieramy notatnik

3. Wpisujemy: java -XmsIlość twojego ramu w mbm -jar "C:\Documents and Settings\Nazwa Użytkownika\Pulpit\Minecraft.exe (lub .jar)

4. Zapisujemy to na pulpicie jako "Minecraft.bat"

5. Uruchamiamy i cieszymy się działającą grą

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

Geoing ale mi nie działa 512 ramu ani 1Gb jak mam 2Gb a jak odpalam tym kodem:

java -cp C:\Users\Kuba\AppData\Roaming\.minecraft\bin/minecraft.jar;C:\Users\XX\AppData\Roaming\.minecraft\bin/lwjgl.jar;C:\Users\XX\AppData\Roaming\.minecraft\bin/lwjgl_util.jar;C:\Users\XX\AppData\Roaming\.minecraft\bin/jinput.jar;C:\Users\XX\Desktop\MinecraftLauncher.jar -Djava.library.path=C:\Users\XX\AppData\Roaming\.minecraft\bin\natives -Xmx512M -Xms512M net.minecraft.client.Minecraft NICK HASŁO

To mi normalnie działa tylko wchodzi na nick a nie się loguje.Twój Lanchuer nic nie pomógł bo mi tez nie działa.

Opublikowano

nadal nic nie dziala probowalem co pisales TheJeron lecz nadal nie dziala ma ktos jakis inny sposob by to naprawic?

Mogę ci wysłać launchera ale działa tylko dla premium i only single.

ok wyslij mi go to kupie sobie premium odrazu gg 28479290 jak bedziesz napisz ;d oby zadzialal

• 7 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...