Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Wasze filmiki z Mw3

sorden

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak bym nie miał zbanowanego mw3 i dal bys mi demko to bym przerobil, a tak to chuja zrobie sciagne altermw3 to cheatowania i git :D ale smierdzi mi tu cos ten filmik bo to na wh bylo chyba robione.

Jeśli chcesz żebym ci zmontował demko wyślij je na pw. Robię to za darmo bo lubie. YOŁ '-'

• Odpowiedzi 73
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak bym nie miał zbanowanego mw3 i dal bys mi demko to bym przerobil, a tak to chuja zrobie sciagne altermw3 to cheatowania i git :D ale smierdzi mi tu cos ten filmik bo to na wh bylo chyba robione.

Arr czemu sądzisz że wh mam ;( Nie no wh nie używam bo to wkurzające jest :D Trochę się już nauczyłem grać w Coda przez te kilka lat :D

Opublikowano

Moje 2 filmiki (na singlu) przechodzę misję treningową oraz zabijam juggernauta na farcie:

1.

2.

Daj lajka jak pomogłem :]

Opublikowano

IHaZa to nie twoje -.- znam tego goscia

Ciekawe że to nie ja tylko czemu mam taki nick ? ;O

mi to wygląda na aima ...

Arrr nie mam aima omfg. że to forum o cheatach to nie znaczy ze mam aima;D

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

M.O.A.B z komentarzem, zapraszam do oglądania moich filmików i do subskrypcji ;)

http://www.youtube.com/watch?v=j_Rs0SxBQxs&feature=g-upl&context=G252cbffAUAAAAAAAAAA

nieregulaminowa sygnatura

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...