Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Ibot a Smartbot

frosty_89

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ibot jest o 200% bardziej wydajny od smart mi w godzinę smart zbiera ok 700 uri a ibot 2000. Poza tym na ibocie zadziej kody wyskakują. Wiec radze zainwestowac w ibota xxx.

//warn za słowo o crackach .. + brak prefiks

//Nie warnujemy za słowo o crackach :<

Za piractwo powinieneś dostać 48h ale na razie dostaniesz słowne upomnienie:

Na forum piractwo jest zabronione!

S.

Opublikowano

od zawsze wiadomo że takie mini-pseudo-boty jak boxybot, smartbot itp to szajs.

Niedługo zmieniam sygnę bo przerzucam się na Ibota.

Podrzuci mi ktos na plusa link do userbara kbot/ibot user?

done.

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

Captcha z botem nie ma prawie żadnego związku, chyba że jak nim bocicz na same boxy. Ibot lepszy bo płatny, wart 100. Nie porównujmy SmartBota do Ibota bo to oczywiste który lepszy, Ibot bardzo szybki, wydajny i mało usterek. SmartBot jest nową darmówką z mnóstwem błędów.

Opublikowano

Ja sie sie zgodze mi wczoraj ibot zbierał 3k/h a smart 4/h

... May the odds be ever in your favour ... All you need is love ... Now boy, now you own me ...

Opublikowano

Nie da się idealnie porównać.

Dlaczego?

Pomiar nigdy nie będzie w takich samych warunkach.

- Ilość graczy na mapie się ciągle zmienia (Pora dnia itd)

- Losowość generowania skrzynek (nie zawsze obok nas muszą być)

- Losowość ruchu nasza i graczy (raz sprzątnie nam skrzynki sprzed nosa, a innym razem nie)

Jeszcze by się coś znalazło, ale te 3 pkt. wystarczą, aby ukazać, że nie da się porównać idealnie jak próbek moczu w warunkach laboratoryjnych.

Ave.!

Opublikowano

Nie da się idealnie porównać.

Dlaczego?

Pomiar nigdy nie będzie w takich samych warunkach.

- Ilość graczy na mapie się ciągle zmienia (Pora dnia itd)

- Losowość generowania skrzynek (nie zawsze obok nas muszą być)

- Losowość ruchu nasza i graczy (raz sprzątnie nam skrzynki sprzed nosa, a innym razem nie)

Jeszcze by się coś znalazło, ale te 3 pkt. wystarczą, aby ukazać, że nie da się porównać idealnie jak próbek moczu w warunkach laboratoryjnych.

Ave.!

No nie do końca. To jak z rzucaniem monetą (no może nie, ale podobnie), jak rzucimy 6 razy to możemy mieć 100% orła. Jednak im więcej razy będziemy rzucać tym bardziej wynik będzie się zbliżał do 50%.

Dlatego po tygodniu testów dla każdego bota powinno się uzyskać mniej więcej poprawne wyniki. Oczywiście, jeżeli nie będzie żadnych super skrzynek w międzyczasie.

W ciągu tygodnia będziemy mieć 7 pór dnia

Jak wiadomo nic wygenerowane przez komputer nie jest całkowicie losowe, więc tydzień powinien wystarczyć na wyeliminowanie tego błędu pomiarowego.

I znowu bot też porusza się po nie-do-końca losowych ścieżkach, więc tydzień wystarczy.

A co do badania moczu to już zależy od skrupulatności badanego - czy będzie się starał wyeliminować błędy pomiarowe.

Moje życie się zmieniło odkąd mam IBot'a

serwerlagujezwalnajavep.jpg

Opublikowano

Mam małe pytanko dotyczące kBota, jak lata to na mapce pokazuje sie taki zielony punkcik, co to jest?

kBot jest dużo szybszy od smartbota, co do testów nie trzeba ich puszczając w tym samy tygodniu, przecież jest jakaś określona liczba skrzynek na mapę....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...