Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jaka firma hostingowa najlepsza?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@mpm112 EnderChest jeżeli siępospieszysz masz jeszcze w promocji - 50% do każdego servera ;)

Oferta :

30 Dni

5 GB Ramu

15 GB Dysk SSD          <<<<<< 30 zł

CPU 15 %

40 slotów

-----------------------

30 Dni

12 GB Ramu

20 GB Dysk SSD        <<<<<<<<< 67.50 zł

90 Slotów

CPU 30 %

--------------------

To jest oferta z promocji ;) servery powyżej 30 dni są już płatne normalnie :) tutaj podałem Ci ceny za 40 slotów jak chciałeś + cene max 70 zł

TEMAT

Opublikowano

@mpm112 Gdzie przeczytałeś takie głupoty na temat craftserve? Aktualnie mają najtańszą ofertę na rynku, nielimitowany ram i ilość slotów za 30zł. Nie miałem okazji oglądać serwera przy większej liczbie graczy, ale gdy było ich ponad 40, to nic nie lagowało.

Opublikowano

@Rayso. kto da Ci no limit w ramach ??

To jest po prostu chwyt reklamowy aby kupić ich hosting ;) a naprawdę dostaniesz 40GB 100GB nie wiem :D ale na pewno nie dostaniesz no limita ponieważ to było by spore obciążenie dla ich maszyn jeżeli na serverze byłoby XXX pluginów które wymagają swojego miejsca

TEMAT

Opublikowano

@Rayso. kto da Ci no limit w ramach ??

To jest po prostu chwyt reklamowy aby kupić ich hosting ;) a naprawdę dostaniesz 40GB 100GB nie wiem :D ale na pewno nie dostaniesz no limita ponieważ to było by spore obciążenie dla ich maszyn jeżeli na serverze byłoby XXX pluginów które wymagają swojego miejsca

Z tego co czytałem, to mają dobre zabezpieczenia. Zgaduję, że jakiś bot automatycznie przydziela odpowiednią ilość ramu w zależności od liczby graczy, pluginów itp. To dobry hosting, nie może pozwolić sobie na zniszczenie opinii, zwłaszcza, że mają tylko tą ofertę.

Opublikowano

@Rayso. Nie gadam że zły ponieważ nie stawiam servera na nim więc się nie wypowiadam źle o nim :)

Piszę tylko że nikt żaden Hosting nie da nielimitowanego Ramu ponieważ wszyscy mają X serverów na utrzymaniu które posiadają blokadę ramu czyli mają przydzielone 20GB i nikt im tego nie ruszy :)

Poza tym nie ma maszyny która posiada nielimitowane ramy :) To jest po prostu Chwyt reklamowy, oczywiście Server dostanie tyle ramu ile potrzebuje ale po osiągnięciu sporej używalności po prostu Włączy mu się limit :)

TEMAT

Opublikowano

Polecam enderchest.pl uciągłem +60 graczy na 1,5 GB [10 slot zalecane] (kilka pluginów, border 2000x2000, dobra konfiguracja) TPS: 18-20, czyli brak lagów :). Pukawka też jest dobra, OwnServer 250 mb'Slot lagów nie było jedynie były problemy u nich z usługą PRO.

Wypromuje twój serwer minecraft na mclista :)

* 1000 diamentów w niecałe 24h,

* Twoj serwer znajdzie sie na 1 stronie,

* Po wiecej informacji zapraszam na PW,

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Opublikowano

Na fiberhoście teraz masz pakiet bedrock za 50 zł. Jak kupisz teraz to zawsze będziesz płacił 50 zł, a jak po zakończeniu promocji to stałe 100 zł. Sam mam ten pakiet :) 0 lagów, administracja odpowiada bardzo szybko. Jedyny minus to sama strona. Jest pobugowana i lubi np wywalać grafikę błędu z napisem "operacja przebiegła pomyślnie" :/

Z powodu licznych hejtów w moją stronę, nie będę korzystał więcej z tego konta (prawdopodobnie z forum też). Haters gonna hate...

Opublikowano

@D4n100 Witam, mam pytanie widziałem że wykupiłeś serwer na fiberhost. Polecasz ten hosting? Też mam zamiar wykupić serwer na około 100graczy ale nie wiem jaki hosting wybrać, podpowiesz mi?

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ostatnio zamówiłem hosting od Security Host i jest okej. Na stronie securityhost.pl jest cennik za konkretne pakiety. Dobry kontakt, miła obsługa i nie ma problemów z serwerami. Zresztą są w Polsce w centrum Atman, a nie gdzieś daleko za granicami...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...