Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[24/7] Aurora [FB+RP][No-Premium][No-WL][Dedyk]

yonji94

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Hmmmm nie możesz się zarejestrować? Wyskakuje ci coś? Napisz na jaki nick chcesz się zarejestrować (chociaż chyba wiem gdzie jest błąd, bo update do authme 2.6.2 robiłem).

Opublikowano

na nick bucik

caly czas pisze: skladnia register<hasło>

to co mam zrobic powiecie co mam zrobic?

Opublikowano

serwer fajny ale administracje nie ogarnięta mam na myśli tego moderatora Mylo klnie i przyezywa na chacie bo ktos prosi o dzialke 20x20

.sygnatura_player1.png

Opublikowano

POSRANY SERW !!!!! Ja chce działke i mowie Myl0(taki ma nick) a on do mnie że źle pisze ....... Potem no to może dla kretyna napisze inaczej. Napisałem My10. Kick z powodem (źle piszesz mój nick) Piszę ponownie Myl0 i ban za to że źle mówie. Co za niegarniete bachory... Nie polecam administracja jest beznadziejna bo chyba za darmo mody daja.....

http://imageshack.us/photo/my-images/600/nickgt.png/ <-------------- link do fory którą trzeba było zrobić przez jakiegoś bezmózga

Opublikowano

POSRANY SERW !!!!! Ja chce działke i mowie Myl0(taki ma nick) a on do mnie że źle pisze ....... Potem no to może dla kretyna napisze inaczej. Napisałem My10. Kick z powodem (źle piszesz mój nick) Piszę ponownie Myl0 i ban za to że źle mówie. Co za niegarniete bachory... Nie polecam administracja jest beznadziejna bo chyba za darmo mody daja.....

http://imageshack.us...600/nickgt.png/ <-------------- link do fory którą trzeba było zrobić przez jakiegoś bezmózga

Mówiłem kilka razy, że to jest MylO nie Myl0, My10,My1O. Czy ty nie potrafisz odróżnić zera od litery O?

Opublikowano

A więc tak byłem na serwerze ponad 1h i przez ten czas prosiłam się o działkę której nie dostałem.

Administracja nie ogarnięta dają kicka za napisanie tego samego słowa 2 razy.

Po prostu serwer do dupy włożyć .

Tuor
Chunjo

Sura-WP
Trudny

09350491600558213991.jpg

Opublikowano

Jeśli chcesz działkę otrzymać to najlepiej jest się skierować bezpośrednio do moderatora na PM (twoja wiadomość mogła po prostu zginąć w spamie...).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...