Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Premka & wrota

Michu.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Jak mogę zdobyć premkę? Zaprosiłem sam siebie maxymalną ilość razy i otrzymałem już wszystkie nagrody. Jak mogę jeszcze ją zdobyć?

2. Wystarczy 1000 energii na złożenie Zety?

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

1. Jak mogę zdobyć premkę? Zaprosiłem sam siebie maxymalną ilość razy i otrzymałem już wszystkie nagrody. Jak mogę jeszcze ją zdobyć?

2. Wystarczy 1000 energii na złożenie Zety?

1.kupić

2.nie starczy,trzeba koło 1500-1900,chyba że masz farta raz z 1300 mi się udało,bo 2 robiłem

Jeżeli pomogłem, nie bądź żyła, daj

like, to nie gryzie :)

Opublikowano

Jeżeli Zeta ma 111 części, a prawdopodobieństwo na części to 13% to potrzebujesz 854 energii (chyba) :D

Tak jeżeli to 13% to prawda to 854 energii wystarczy

Moje życie się zmieniło odkąd mam IBot'a

serwerlagujezwalnajavep.jpg

Opublikowano

Jeżeli Zeta ma 111 części, a prawdopodobieństwo na części to 13% to potrzebujesz 854 energii (chyba) :D

Tak jeżeli to 13% to prawda to 854 energii wystarczy

tak się mówi,ale miałęm 106/111 zete,wziąłęm 300energii i miałem 109/111,pod koniec jest zawsze ciężej,ale bardziej polecam epsilony

Opublikowano

Dupa, OsiekxD masz racje nie wziąłem po uwagę multiplikatorów. No więc poprawka biorąc pod uwagę że BugPoint działa zawsze na niekorzyść użytkownika będzie to +/- 2000 energii :DDDDDD

Moje życie się zmieniło odkąd mam IBot'a

serwerlagujezwalnajavep.jpg

Opublikowano

Dupa, OsiekxD masz racje nie wziąłem po uwagę multiplikatorów. No więc poprawka biorąc pod uwagę że BugPoint działa zawsze na niekorzyść użytkownika będzie to +/- 2000 energii :DDDDDD

coty ;-) 1500-1800 powinno wystarczyć

Opublikowano

Fakt przy wielkim farcie da się zrobić za 1300 ale standard to ok 1800. I jeszcze jedno nie wal energii po 5 czy więcej bo wszystko idzie w multiplikator i kicha a używaj go przy x2 to jest większe prawdopodobieństwo że coś trafisz.

Opublikowano

890 energii, tyle najmniej, zrobiłem ich 9, najdrożej 1890 energii, przeciętnie 1.2k

Zarabianie w internecie - chętny? Pisz ?

Opublikowano

A co powiecie o premce?

Na początku zawsze najłatiwje , wylatuje i z jednego trzasniecia i z 22 czesci nawet czasem , ale pod koniec masakra ... strasznie wolno idzie. Z multipilkatorow zawsze czesci ida,

Zawsze pozostaje opcja kupienia , eee to znaczy nie ma innej opcji : >

Opublikowano

890 energii, tyle najmniej, zrobiłem ich 9, najdrożej 1890 energii, przeciętnie 1.2k

a ile masz designow do dronow ? i czy czesto sie trafialy ? bo jezeli chodzi o epsilona z lf4 to masakra..
Opublikowano

energi okolo 1000 -1100 ale jak koledzy mowia technika jest rozna ja tam wale po 100 i nie przejmuje sie bo jak bede potrzebowal to naboce ale mi sie trafiialo po 20 czesci nieraz po 11 nieraz wogole kwestia 13-toprocentowego farta to jest losowe raczej.

alanczrntzg_zmniejszacz-pl_652783.jpg

Opublikowano

Teraz dostaniesz 200 dodatkowych energii z "rekompensaty" za te poważanie, mimo że nikomu to nie przeszkadzało. xD

Więc masz 1200. :3

Opublikowano

A co powiecie o premce?

Premke możesz otrzymac za darmoche ale niemożesz sie logowac na swoje konto min chyba 2 tyg jeśli dobrze pamietam dostajesz 1 miesiąc premki,chyba 10 tys U , za miesiąc nielogowania masz 2 miesiące premki,15 tyś U i jeszcze jakieś ammo.

Opublikowano

Teraz dostaniesz 200 dodatkowych energii z "rekompensaty" za te poważanie, mimo że nikomu to nie przeszkadzało. xD

Więc masz 1200. :3

Kto ci takie głupoty powiedział...

EXPmIpC.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...