Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

KrzyChu22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich bardzo serdecznie ;)

Jak każdy wie jeśli korzysta z Aola, Aol służy do zmiany Ip, po której mamy więcej reklam od Sponsor Pay na stronie metina ..

Prosze o odpowiedź ze wszystkimi szczegółami, proszę nie zamykać tematu do chwili gdy ukaże się szczegółowa odpowiedź, zapraszam do dyskusji kto korzysta z Aola ile ok reklam już zrobił, i po ile sm robiłreklamy ;).

A teraz moje pytanie do was ! :) B)

Czy ktoś z was zrobił reklame z pomocą Aola za 100+sm ?.

Jeśli tam poprosił bym o ss i co dokłądnie wpisywaliście w dane pola, czy potwierdzaliście bądź odpisywaliście na email który doszedł na waszą skrzynkę odbiorczą ?. Czy istnieje może jakiś bug, że jedną reklame np, za 16 sm można zrobić 3 razy ?.. xD

ps. Ja już na Aolu Zrobiłem ok .. myślę 20 reklam (za które mi doszły sm), bo wszystkich które próbowałem robić to chyba bym sie nie doliczył 100 na pewno xD... na których udało mi się zarobić tylko i wyłącznie ok 350 sm .. ; /.. :P

Zapraszam do dyskusji i pokazania screenów, jak zrobić reklamy za 100+sm, i nazwa tych reklam, myśle, że ten temat dobry by był..

- ktoś zrobi reklamę, zna jej nazwe i wie za ile jest sm.. wchodzi do tego tematu i opisuje jak ją zrobił i za ile ona jest sm .. Myśle, że dobry pomysł

Pozdrawiam, :rolleyes: <3

ban_pl_72890_520638.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...