Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z Allegro

Fame122

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na początku chciałem was przeprosić że temat całkiem ucieka od żeczywistości lecz za jakiś czas troche bedzie miał wspólnego z Metin2. A więc chciałem sobie kupić piłe Adidas a tacie kołpaki do audi a6 . Przed checią zakupu tych rzeczy kupiliśmy ******* ( nie musicie wiedziec :P ) ( bezproblemowo ) metodą zapłata przy odbiorze .

No i problem polega na tym że gdy już wejde w Kup Teraz ( potem potwierdze zakup i podam numer tel. i w jaki sposób bedzie dostawa ) no i daje Wyślij > No i pokazuje mi moje kupione przedmioty i na czerwono pisze "Wybierz aukcje , za którą chcesz zapłacić ( ale przecież wybrałem i zrobiłem wszystko ) no i wybieram tą piłke wypełniam i znowu wybierz aukcje ...

Ps.Poprzednią rzecz kupiłem bezproblemowo .

Kiedyś bym chciał kupić gold do metin2 ale jak bedzie się tak działo ?

Ps. Czy musze aktywować konto ? Moi rodzice mają iPko a jak sie aktywuje to nei ma tam iPko .A jak daje żadna z tych opcji to nie moge dalej przejść .

Prosze o pomoc . Pozdrawiam

Opublikowano

Jak chce tą pilke to nie rob zadnych kont tylko zadzwon do nich wyslij e-maila i powiedz im ze chcesz przesylke pobraniowa priorytetowa czy jakos tak

ja tak kupilem starej pralke lodowke PSP monitor Plecak Dywany

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...