Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[problem] 31 lvl wszystkich broni

soloman

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie.

Mam taki problem otóż użyłem tego hacka:

http://www.mpcforum.pl/topic/511130-hack-codmw3-wonderhack-v-14368-all-stats/

i chciałem sobie dodać do jednej broni 31 lvl. No i tutaj się pojawił problem. Wonderhack dał mi 31 lvl na wszystkie bronie nawet na te nie odblokowane i teraz mam do was pytanie.. Czy idzie to jakoś usunąć?

Opublikowano

Są serwery takie co pisze jakaś liczba i xp np:

a)(...)999xp

b )(...)50xp(...)

I na nich jest pełno expa !

Licze na plusa :D.

i7 3770K @4.6GHz

GTX 760 SLI x2

16GB 2400MHz

2x256GB Samsung 830 Raid 0

Opublikowano

Właśnie, dołączam się do pytania. Ale czy servery dedykowane są tylko ..takie x999?

Bo ja kocham zdobywać, a nie.. Wbijam na server, zabijam ziomka i 80ty level! Gratulujemy!

Opublikowano

Wchodzisz w przeglądarke serwerów dedykowanych i tam Ci wyszukuje takie serwery. Ale musisz poszukać bo są i pd x9999 i też takie normalne typu ZiZ i 500pd za człowieczka :)

xxxxxxx

Opublikowano

hm.. a moglibyście podać ip do takiego serverka :>?

Bo jakoś nie za bardzo mi się chce szukać, a wy to ogarniacie.

Byłym wdzięczny, a i jakie zagrożenie bana :D?

Opublikowano

188.165.228.116:27046 masz tu jakis sewer jakby nie bylo tam tego expa to napisz znajde ci inny . Aby dostac sie na tego serwa wystarczy nacisnac prawym przyciskiem myszy na steam tego w pasku obok zegarka wybrac opcje serwery i dodaj serwer i tam dajesz ip odswiezasz i dajesz dolacz :) . Jest moze nie przejzyscie napisane ale mało spałem zreszta wiadomo czemu ^^

Opublikowano

Jezu , zlituj się panie . Najpierw piszesz że używasz (rank)hacka a teraz pytasz jak nabić lvl ?

WONDER HACK - EXPERIENCE

Opublikowano

Wbij hackiem 80lv10prestiż i zresetuj statystyki. Potem wbij sobie np 80lv bez prestiżu i odblokuj sobie bronie.

Proszę o zmiesienie odrobiny warnów? :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...