Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Problem !

Varions

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po Pierwsze , Przepraszam że nie napisałem przed tematem rodzaju , ale po raz pierwszy jestem na MPCForum .. a Więc Tak .. Wyslalem paymo sms .. za 12 zl . powinno to byc to 300 bf .. w tych okolicach . Wszystko wyslalem dobrze, lecz napisalo mi , ze Popelnilem blad w Numerze lub tresci Wiadomosci . Sprawdzilem stan konta , a Kase Zabralo . Nie Znam Sie za bardzo na Angielskim , bylo to moje pierwsze kupno BF , i Nie Wiem co robić .. HELP !

sygnaol.png

Mnie nie zmienisz , Jestem sobą.

Opublikowano

Przecież jest Polska wersja, wszystko byś tam miał.

Ja miałem tak z przelewem i po ok. 5min doszło, chociaż wywalił błąd. Poczekaj.

Opublikowano

A popełniłeś błąd ?

Jeżeli nie to pisz do supportu boku, wejdz na stronę swojego operatora i uzyskaj billig. Z dowodem poprawnego wysłania, swoje BF otrzymasz w ciągu 24h od zgłoszenia.

Opublikowano

Y napisalem z malej ;/

Jestem w Play , a naprawde nie wiem .. mam .. 12 lat ;/ To byly Moje Pieniadze z Doladowania ale ..

sygnaol.png

Mnie nie zmienisz , Jestem sobą.

Opublikowano

Nie jestem użytkownikiem play, jednak z tego co znalazłem po zarejestrowaniu się na stronach tego operatora czyli:

www.24.playmobile.pl.

www.play.pl/pl/

Można bez problemu uzyskać billing.

Potem tylko musisz napisać do supportu z wyjaśnieniem całej sytuacji.

Opublikowano

To masz pecha. Twoja wina, że nie chciałeś powiedzieć rodzicom, a sam się za to brałeś.

Opublikowano

Pff, i tak się kończy wysyłanie "na tajniaka".

Ja tam kupuję przelewem tylko z rodzicem. :)

Nic Ci raczej nie poradzimy.

1389638202-U295319.png

Opublikowano

Tak jak Googlus mówi pisz do Boku napisałem też i zamiast 24h to w 10 min i 600 bf zamiast 305 bf xD

A popełniłeś błąd ?

Jeżeli nie to pisz do supportu boku, wejdz na stronę swojego operatora i uzyskaj billig. Z dowodem poprawnego wysłania, swoje BF otrzymasz w ciągu 24h od zgłoszenia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...