Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE] Problem Z Real Hide IP !

BlessJaaa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie , po zainstalowaniu programu , crackuje , włączam i jest all ok , lecz jak zmieniam IP na Malezyjskie , to non-stop mi zmienia na to samo IP (mianowicie - 175.139208.117). , a gdy wchodzę w grę , to to IP jest zbanowane . Mógł by ktoś mi powiedzieć , co mam zrobić , aby to IP było inne ? , reinstalowałem program , resetowałem kopa i nic . Niestety ; ( . Z góry dziękuje za pomoc :)

Edit@

Mój kolega ściągnął ten sam program , włączył go i wyskoczyło mu to samo IP co u mnie ... Możliwe ze w Malezji mają tylko 1 IP (na dodatek zbanowane) ? -.-

Opublikowano

Sciągnąłem "Super Hide Ip" , "Auto Hide Ip" i we wszystkich mi pokazuje to sami ip , co w real hide ip ... Niech Ktoś Pomoze !!! Prosze !

Ale na przykład jak kilka razy zmienię IP Stanów zjednoczonych , to zawsze mi wyskakuje inne , a Malezji zawsze to samo ... =\

/ / Spam D3m0n3k

Opublikowano

Hmm może wyłącz zaporę i antywirusa ?

"Mówiąc zazwyczaj, mamy na myśli zawsze, które zazwyczaj się sprawdza."

spiderew.gif

princeofpe1rsia.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...