Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy gra jest opłacalna?

dawidt476

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam zamiar wrócić do Tibi

Najlepiej od 0 zacząć gre Knightem na Aldorze bądź innym serwerze pvp (zaludnionym)

I tu moje najważniejsze pytanie:

Czy da rade w tibie grac bez PACCA i coś osiągnąć i wyexpic?

Jak wiadomo 90zł co 3 miechy dla osoby niepełnoletniej to dość dużo, a baaaardzo mnie ciągnie to gry ;/

Ale czy na FACC bede równie silny i bogaty?

Proszę o odp, daje limit lajków

Opublikowano

Jak wiadomo 90zł co 3 miechy dla osoby niepełnoletniej to dość dużo, a baaaardzo mnie ciągnie to gry ;/

Nic nieosiagniesz ,a te 90zl na 3 miesiace to wcale niejest duzo w tych czasach nawet mala suma.

Ale oczywiscie pograc sobie mozesz tak dla przyjemnosci.

Tibia bez pacc to nie gra,na facc jest malo expów ,malo stworzen,wszystko zaludnione.

Opublikowano

NeverBack co ty gadasz??

Bez pacc mozna grac do 60lvl max potem musisz przynajmniej na 30 dni kupic ..Graj na non-pvp najlepiej , na 1 postac knight ...Da sie grac bez pacca wogole ale coz ciezko jest :D Jak cie ciagnie to graj to nie metin gdzie w ciagu 2 dni wbijesz taki lvl :D A potem konto mozesz za ladna sumke sprzedac

Licze na ++

Opublikowano

Hmm ja bym zrobił palladyna skille szybciej lecą shielding tak samo jak knightowi maszynka do zabijania ludzi tzw ; )

Opublikowano

Jak masz kase na start to postać magiczna(z deka cięzko na pvp, a co dopiero knightem)

Myślę że do 60 spokojnie można grać na faccu.Potem już ładnie by ci szło na pacc.Najlepiej wbij ok 40 lvl kup sobie pacca na 30 dni i zobaczysz jak się gra fajnie:>

Opublikowano

Witam

Mam zamiar wrócić do Tibi

Najlepiej od 0 zacząć gre Knightem na Aldorze bądź innym serwerze pvp (zaludnionym)

Bogaty może będziesz, ale dużego lvl'a nie osiągniesz.

Opublikowano

w tibii wszystko można, jak ma się czas ;)

ja niestety go nie mam :< a z botami pojawiły się u mnie problemy.

No więc istnieją przecież expy LEPSZE na FACC, choćby takie jak:

Dragon Lair - Venore -

http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=117969

itd..

Wiem, że nie jest to exp na 50tego najta, ale jednak jest i to dla wysokich poziomów :P

Nawet na dwarfach możesz wbić wysoki poziom. Stworzone jest do tego np. kazordoon - Dwarfy, potem Soldki, a potem Guardy.

następnie można przenieść się na cycki i takie manewry, aż do ...level'a. Każdy expi według własnego uznania. Ja bym mógł na cycach wysiedzieć do 80tego+, a co dopiero na bocie <3

Opublikowano

Bez PACC nic nie osiągniesz a lvl - u dużego też nie wbijesz ;/ Lepiej dać 90 zł i później kupić PACCA za kase w grze ;;)

52137230058010204549.png

Opublikowano

Palladyn ja wiem niby profesja zla ale uciekasz i fajnie się nią expi z skillami 100//90 np to gs na kilka shotów padają ; )

Opublikowano

Szukam osoby do grania na tym serwie pisz na pw to dam ci skrypty do blackd wybocisz lajtowo 60 w tibi pisz na magneticfire :D. Eq może jakieś na start znajde.

Opublikowano

Bożeeee jak sie nie da wbić 60 + na fac ..... tym bardziej ze to pvp !? Dragi Dle...... Guardy na bota ... nie wiecie co piszecie a piszecie dalej .... on napisał ZE PACC ZA DROGI NA JEGO KIESZEN noi tyle nie kupi a nie "Kup se pacc na miesiąc na 60 lvlu bo na 60 dalej nie poexpisz bo pacc se musisz kupi" Az mnie bierze...

Opublikowano

Dobrze, wiec według Was można wbić Knightem (bo nim chcę grać) ten 60lvl + / skille 80+

A czy można prosić o jakieś poradniki, gdzie expic i skillować?

Co to jest Optimal pvp? to jest, ze raz jest pvp a raz nie?

Na jakim serwerze grać kiną czy na dobrym skillu daje rade w pvp?

PS. Na Aldorze mam konto z Sorcerem 17lvl z badziewnym eq, ale tam bardzo mało ludzi chyba gra

Opublikowano

Jak masz kase na start to postać magiczna(z deka cięzko na pvp, a co dopiero knightem)

Wiem, że nie jest to exp na 50tego najta, ale jednak jest i to dla wysokich poziomów :P

Nawet na dwarfach możesz wbić wysoki poziom. Stworzone jest do tego np. kazordoon - Dwarfy, potem Soldki, a potem Guardy.

następnie można przenieść się na cycki i takie manewry, aż do ...level'a. Każdy expi według własnego uznania. Ja bym mógł na cycach wysiedzieć do 80tego+, a co dopiero na bocie <3

1325710655-U215643.png

Opublikowano

Ja to nie rozumiem :) Powinno się grać głównie dla przyjemności, a nie dla osiągnięć to jest po prostu efektem tej przyjemności. Były osoby które wbijały 200 lvl bez pacca zależy od konsekwencji i czasu poświęcanego na gre. Jeżeli będzie Ci się dobrze grało to wszystko jest do osiągnięcia :)

:)
Opublikowano

Ja to nie rozumiem :) Powinno się grać głównie dla przyjemności, a nie dla osiągnięć to jest po prostu efektem tej przyjemności. Były osoby które wbijały 200 lvl bez pacca zależy od konsekwencji i czasu poświęcanego na gre. Jeżeli będzie Ci się dobrze grało to wszystko jest do osiągnięcia :)

Jak czerpiesz przyjemność z biegania 100 knightem na Dragach w Venore to gratuluję :)

Wisła Kraków

Lechia Gdańsk

Śląsk Wrocław

Unia Tarnów

Opublikowano

Jak czerpiesz przyjemność z biegania 100 knightem na Dragach w Venore to gratuluję :)

Dokładnie ,wydac pare złotych raz na jakis czas to niejest nic wielkiego ,nawet dla młodszych ,przeciez nikt niezyje w skrajnej biedzie.

Opublikowano

Jezuniu .. wy dalej z Cipsoftem współpracujecie nie rozumiecie że kolege Kieszeń nie stać ??

TAK NIE DA SIE !? TO JAKIM CUDEM NA ROOKU 160 BIEGAJA!?

CZYLI NA TO WYCHODZI ZE NA MAINIE NA SAMYCH ROTWORMACH ITP DA SIE WBIC !60

A WY ZE OD 60 PACC -.- TRAGEDIA

Opublikowano

Serwie aldora gra sporo polaków lecz dam ci radę zrób knighta i boć na darc cathedral -1 tam radze bocić od skili 60+ a przedział lvl 30-65 na 65lvlu miałem tam przez 8h 15k ;D. Knight boci a ty wasujesz sorem ;)

Opublikowano

Jeśli już na prawdę chcesz wracać do Tibii to wbij 50-60 poziom na FACC, a następnie wykup PACC'a, bo na FACC'u nie pociągniesz zbyt długo. Potem będzie coraż ciężej więc wydatek to rzecz obowiązkowa. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...