Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]z włączeniem cabal.exe

misimax

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Gdy chcialem dzis odpalic cabala pojawil mi sie błąd a dokładnie:

1. błąd - Total Commander nie może odnaleźć pliku.

2. błąd - System Windows nie może odnaleźć ścieżki "C:\Gry\CABAL Online (EU)\cabal.exe

Takie błędy wyskakują mi także przy update.exe i cabalmain.exe. Jeszcze wczoraj bylo dobrze a dziś podczas włączania kompa pojawiła mi się jakaś aktualizacja Systemu Windows więc aktualizowało sie i juz nic nie działa ściągnąłem na nowo patcha to pojawiają mi się te same błędy co up. Proszę o szybką pomoc.

Opublikowano

juz to zrobilem i dalej ten sam błąd, a i gdy ściągam na nowo instalkę i ją uruchamiam to pojawia się to: ShellExecuteEx; code2 Nie można odnaleźć określonego pliku.

Opublikowano

dokładniej podaj jaki system ..........., komunikaty systemu, czy używałeś opcji tryb zgodności itd ................... więcej szczegółów ................... B)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

System Windows7 komunikat System Windows nie może odnaleźć scieżki C:\Gry\CABAL Online (EU)\cabal.exe itp używalem trybu zgodności z windows xP taki problem mam też z instalka CABAL_ONLINE_Saints... i też pojawia mi się, że TC nie może odnaleźć pliku itd. A i jeszcze mam to z kilkoma innymi programami np CCleaner... Nie wiem co się mogło stac zanim to się zaczęło to pojawiła mi się aktualizacja systemu windows...i potem same takie errory widze

Opublikowano

Jest duże prawdopodobieństwo, że masz uszkodzony plik rejestru, masz dwa szybkie sposoby na przywrócenie systemu do stanu używalności:

1 Przywrócenie systemu z okresu kiedy system był sprawny

2 Reinstalacja systemu, która naprawi szkody w pliku rejestru

I jeszcze jedno pytanie czy uruchamiałeś pliki jako administrator ????

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ten program nazywa się Punkt Przywracania Systemu i znajduje się w menu start ..................... jeśli będziesz miał kłopoty ze znalezieniem, konfiguracją tego programu, poszukaj w googlach ten temat, opisów i poradników jest dużo ........... :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...