Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] PREMKA GOLD & 5 SLOT - POMOCY

Arcz3i

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Mam pytanie odnośnie Premki Gold i 5 slotu.

Jak mogę zakupić 5 slot na premce gold ?

Gdy mam Promotion Gold to mam darmowy 5 slot.. tylko jak potem kupić na 30 dni ?

Gdyż w items nie ma ikonki z 5 slotu i nie można usunąć i kupić na 30dni.

Można jakoś kupić 5 slot na premce gold czy trzeba znów kupić premke tym razem bronze i kupić osobno 5 slot..

Arcz3i.png

glsigp.gif

Opublikowano

Poszukaj 5 slotu we wszystkich zakładkach w IS, bo na pewno tam gdzie masz bronie go nie znajdziesz. Może spróbuj pod koniec premki w IS kupić 5 slot. Jeśli nie dasz rady to musisz chyba kupić silvera (bronzów już nie ma ) ;)

Opublikowano

Premka gold automatycznie Ci udostępnia 5th slot, nie można go dokupić.

Bardzo proszę o ściągniecie kilku %.

Opublikowano

w IS jest do kupna za Dinary jeżeli tylko posiadasz premke. Jaśniej ---> dajmy np. że masz premke brąz i chcesz 5 slot to kupujesz tam i masz :). To samo jest z goldem ---> najlepiej kupić ten 5 slot jak się kończy premka - np. ostatni dzień, wtedy jeszcze masz 5 slot na kolejne 30 dni :)

Wspinając się w górę bądź miły dla innych, bo możesz ich spotkać spadając w dół.

Opublikowano

@up

Tak, ale nawet jak się ma ostatni dzień GOLD PREMIUM to też nie idzie kupić 5 slotu bo piszę, że mam premke która udostępnia go za FREE.

No i co teraz zrobić? Bronze premek już nie ma na 3dni.. Czyli trzeba wydać minimum 20zł na premke?

Arcz3i.png

glsigp.gif

Opublikowano

@up

Dobrze szukam.. nie mam po prostu tego. :/

A to dlatego, że mam premke gold i mam za free.

Nie wiem czy to nie wina tego, że kupiłem MP7A1 z Marketplace i może dostałem za darmo 5 slot ?

Arcz3i.png

glsigp.gif

Opublikowano

Nie bo jak kupujesz bron na wr.net to masz ja na 3 slot. MP7A1 ma wybor 3-5 slot dlatego tak miales przez premium gold.

Wspinając się w górę bądź miły dla innych, bo możesz ich spotkać spadając w dół.

Opublikowano

@up

Przeczytaj o co chodzi a nie wysyłaj tuta jak kupić 5 slot bo to każdy wie..

A nic tam nie jest na pisane o Gold Premce i 5 slocie oraz w moim problemie.

Arcz3i.png

glsigp.gif

Opublikowano

@up

Przeczytaj o co chodzi a nie wysyłaj tuta jak kupić 5 slot bo to każdy wie..

A nic tam nie jest na pisane o Gold Premce i 5 slocie oraz w moim problemie.

Mam ten sam problem... Premka konczy mi sie za 1 dzien a 5 slotu niestety nie moge kupic, ponieważ pisze że przy goldzie mam ją za free :/

Opublikowano

Odnośnie tego to powiem ci tak, że przy premium gold nie zakupisz 5Slota a nawet nie wiem czy przy silverze zakupisz bo dostajesz dodatkowy na 30dni przy premium Gold i Silver.

xxx

Opublikowano

Premka gold automatycznie Ci udostępnia 5th slot, nie można go dokupić.

Teraz też jest tak nawet ze Silverem.. Wiec 5 slot chyba jest do zakupienia bez premki. NIE JESTEM TEGO PEWNY!!
Opublikowano

Przepraszam że się tak wyrażę, nie gniewajcie się, ale jesteście totalnymi debilami..

Premka gold - Nie ma możliwości zakupu ani usunięcia 5 slotu. Na silverze ten sam problem. Jedyne wyjście na 5 slot na premce to jest bronze.. Albo za G1..

NU94p9A.gif

Wracam..

Opublikowano

@up

Debilem to Ty chyba też jesteś ?

Za G1 nie można kupić 5 slotu.

Można tylko kupić na BRONZE PREMIUM. Niestety, ale trzeba wydać minimum 15 złoty a nie 5 złoty na 3 dni.

ZAMYKAM TEMAT

Arcz3i.png

glsigp.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...