Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

RiBOT + Loader = DC

DA5D

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A więc tak mam pewien problem, otóż robię wszystko tak jak było napisane w kilku tematach po kilka razy i ciągle ten sam błąd mi wyskakuje. Dla objaśnienia napiszę po kolei wszystko co robię:

-Odpalam skrót iBota z pulpitu (LS:5 dopisane)

-Odpalam Loadera z paczki z iBotem (patchowalem mediapatcherem i ustawilem port 16000)

-Ustawiam wszystko tak jak było napisane czyli mc, patch seed, redirect = 16000, nop

-Klikam Launch! i jak loader ma dobry humor to na sekunde wbije do sror po czym wywala mi komunikat (You have been dc from the server bla bla bla...)

Prosił bym o pomoc bo męczę się z tym już drugi dzień. Z góry dziękuje!

Opublikowano

1. Patchuje poprzez PHMediaPatcher.(który był w paczce z ibotem)

2.

73200659.jpg

Ps. System na jakim pracuje to Vista 64bit, o ile ma to jakieś znaczenie.

@Hemo

O ile mi wiadomo jest tylko iBot który konfigurujesz pod sror, napisałem RiBot by było wiadomo na jakim kliencie chcę odpalić bota.

Opublikowano

Ribot byl do rusro wiec zle napisales....

Odpalasz media patchera i bierzesz na defualt i patchujesz i potem juz wogole nic nie patchujesz tym tak ma zostac

Tyle że jak tak biorę na default to wyskakuje mi błąd "Program sro_client.exe przestał działać" po wciśnięciu Launch!.

Jak biore na custom i nic nie zmieniam to pokazuje się ten obrazek który się wyświetla po odpaleniu clienta, lecz znika po chwili i nic się nie dzieje. Potem odpalam drugi raz to obrazek się pokazuje chwile czekam i komunikat o dc. Jak zmieniam port na 16000 to jest to samo.

Opublikowano

Tyle że jak tak biorę na default to wyskakuje mi błąd "Program sro_client.exe przestał działać" po wciśnięciu Launch!.

Jak biore na custom i nic nie zmieniam to pokazuje się ten obrazek który się wyświetla po odpaleniu clienta, lecz znika po chwili i nic się nie dzieje. Potem odpalam drugi raz to obrazek się pokazuje chwile czekam i komunikat o dc. Jak zmieniam port na 16000 to jest to samo.

Wywala Ci błąd, bo sror ma chyba inne IP niż isro. Proponuję przeinstalować silka i go nie ruszać. Nie patchujesz media.pk2. Papasmerf zaktualizował swój poradnik, skorzystaj z niego i będzie wszystko działać.

Opublikowano

To polecam teraz użyć mediaPatchera i AgBota bo PhMediaPatcher na "defauld" ma ustawione IP do Isro nie Sro-R więc jeżeli nie przywrucisz ustawienia zanim zpatchowałeś to jedynie pozostaje ci pobranie całego clienta od nowa. Albo użyj mediapatcher od AgBota.

Albo daj Custom w PhMediaPatcher i wpisz to IP : 31.193.168.141

jeżeli dalej będzie Dc to pobierz agbota i odpatchuj media.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...