Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Quest] Losowanie przedmiotów

Ksekowny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak to jedynie sprawdza, czy ma daną kwotę yang ....

Do pierwszego whena dopisz : and pc.get_level() >= 50 and pc.get_gold() >= 100000000 ofc przed begin . Jeśli przy "when" nie użył with to pierwszy and zamień na with .

Pod whenem dopisz : pc.get_gold()-100000000 i będzie sii ; )

To nie zadziała.

Gdybyś zrobił coś takiego:

local gold = pc.get_gold()-100000000

to tylko mogłoby nam zwrócić wartość naszych yang - 100kk. Mimo to, yang nam nie odejmie, więc jest to błąd Badar...

Opublikowano

Gówno głosu nie ma. Mając 3 posty jesteś bardzo wiarygodny :)

Ponieważ nie będe pisał w dziale metin2.

Piszę tylko kiedy takie "noobki" jak ty pałają tak ogromną nienawiścią jak w tym temacie.

Nie piszę postów nie będe pisał, bo ten dział jest właśnie przepełniony ludźmi takimi jak ty.

Sami hejterzy, nienawiść, obelgi, wyzwiska, wieczne zaczepki, nic wam nigdy nie pasuje.

Po prostu jesteś typem szmaty.

Kozak w necie, pizda w świecie.

Opublikowano

Piszę tylko kiedy takie "noobki" jak ty pałają tak ogromną nienawiścią jak w tym temacie.

Nie piszę postów nie będe pisał, bo ten dział jest właśnie przepełniony ludźmi takimi jak ty.

Sami hejterzy, nienawiść, obelgi, wyzwiska, wieczne zaczepki, nic wam nigdy nie pasuje.

Bocki ... Spokojniej :). My mamy swoją wiedzę, oni swoją i tak to bywa.

QBA zawsze lubił się spinać

Opublikowano

Bocki ... Spokojniej :). My mamy swoją wiedzę, oni swoją i tak to bywa.

Dzięki, że zrobileś z takiego gówna jak moje jakiś rozbudowany quest, nawet przez myśl mi nie przyszło że tak można, lajk ;d

Opublikowano

Bocki sprzedałeś się. Trzymać stronę Badara-wielkiego bajkopisarza.

"Kozak w necie, pizda w świecie" ? widać, że z Cb typ Debilus Pospolitus. Nie wiesz kim jestem, ba nawet nie wiesz jakie są realia mojego życia.

Bocki ... Spokojniej . My mamy swoją wiedzę, oni swoją i tak to bywa.

Nie spinam tylko piszę prawdę o Tobię i Twojej "pr0 elo znajomości pisania questów". Nawet xDeStRuCtx twierdzi podobnie jak ja.

W skrócie. Kozak w niecie, pizda w świecie.- jak to powiedział Twój kolejny przyjaciel z gg.

To nie zadziała.

Gdybyś zrobił coś takiego:

local gold = pc.get_gold()-100000000

to tylko mogłoby nam zwrócić wartość naszych yang - 100kk. Mimo to, yang nam nie odejmie, więc jest to błąd Badar...

Wielki big up dla Cb. Czekam jak ktoś uświadomi temu cepowi, że naprawdę jest debil. Masz pozdro od Enymiona.

Endymion

21:39:35

xDes dobry chlop, tepi ''znawce questologi''

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...