Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] Kradziez konta

ThankYou®

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiele w tym przypadku, ale zawsze możesz oskarżyć go o kradzież konta.

Jeżeli zmienił e-mail to możesz to zgłosić.

Sposobów na odzyskanie ponownie konta nie ma chyba, że możesz zmienić e-mail na swój, o ile znasz e-mail kradnącego..

Opublikowano

Pisalem w raporcie w sprawie kumpla i typo wrzucil linki jak widzisz ten 12maki12 i to byla strona nexona i na stronie nexona zlaplem "disconnect" i sie tam zalogowalem po czym juz nie moglem wbic do gry ..-.-

pisalem o tym na forum http://forum.nexoneu.com/NXEU.aspx?g=posts&m=3093016 forum moderator powiedzial ze mam napisac do supportu .. napisalem do supportu i czekam juz 4 dzien na odpowiedz ale nic nie dochodzi ;/ w sumie glownie chodzi o to czy pisac do nich jeszcze raz czy cierpliwie czekac ...?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

@up

możesz sobie pisać ile chcesz, a na odpowiedź zawsze będziesz długo czekał, taki to już nexon jest i nic na to nie poradzisz.

możesz napisać drugi raz może poskutkuje.

Opublikowano

A czasem nie ma takiej opcji,że na emailu,który miałeś nie możesz odwołać zmiany emaila na nowy ?

Coś mi się kojarzy,że wystarczy kliknąć w link i email wróci na stary .

9368_gold.png

Opublikowano

Ew.Napisz do supportu co sie stało.Wiadomość dotrze ale po minimalnie tygodniu/dwóch tygodniach musisz czekać oni napewno pomogą.

nawet mod ci to zalecił na Nexon forum ;0

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

A czasem nie ma takiej opcji,że na emailu,który miałeś nie możesz odwołać zmiany emaila na nowy ?

Coś mi się kojarzy,że wystarczy kliknąć w link i email wróci na stary .

No wlasnie nie ta gra ;// Nexon powinien zrobic cos takiego. ..; /

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Co za problem pisz do Supportu, oni sprawdzą logi i zobaczą, że są logi z jednego IP i tu nagle z innego.. Bo inne opcji nie ma a małe jest prawdopodobieństwo, że email odzyskasz

Ale jak piszesz do Supportu to się nie denerwuj, że tak długo odpowiadają bo u nich zawsze tak jest ;/

Czasami sie po 3 miesiące czeka na odpowiedzi.. Mogliby to jakoś udoskonali ale ich to nie interesuje, ze musisz czekać !

Opublikowano

nawet sie nie męcz pisząc do nich bo konta nie odzyskasz ;) sam wiem, bo pisałem tak o 2 swoje skradzione konta i ciagle piszą że podaje im błędne dane do konta a na 1000 były dobre...więc z góry odradzam.

ehh.:)

Opublikowano

nawet sie nie męcz pisząc do nich bo konta nie odzyskasz ;) sam wiem, bo pisałem tak o 2 swoje skradzione konta i ciagle piszą że podaje im błędne dane do konta a na 1000 były dobre...więc z góry odradzam.

Myśle że napisanie do supportu nie jest męczące a pomocne nie jeden mój kolega odzyskał tak konto.MOD forum Nexona rówierz go tam skierował zapewne nie bez powodu.Nie ma innego wyjścia jak będzie miał farta nie odpisze mu jakiś bot i uda mu sie dogadać.Odzyskanie konta jest ciężkie ale możliwe.

Kolega odradza ja zalecam pisząc nic nie stracisz a możesz odzyskać konto

Opublikowano

nn MOD na forum nexona nie ma kompletnie nic wspólnego z tymi co pracuja w firmie nexona wiec..jest moderatorem forum dlatego tak napisał żeby kierował sie do SUPPORTU GRY bo on nic więcej zrobić nie może. Dba tylko o porządek na forum. Jeżeli chce odzyskać konto musi napisac do nich swoje dane podane przy rejestracji konta...jeżeli ktoś zmienił mu imiona to za ch*ja nie odzyska konta...wiem bo sam tak miałem...chcesz to próboj ale daje 99.9% że nie odzyskasz...

ehh.:)

Opublikowano

nn MOD na forum nexona nie ma kompletnie nic wspólnego z tymi co pracuja w firmie nexona wiec..jest moderatorem forum dlatego tak napisał żeby kierował sie do SUPPORTU GRY bo on nic więcej zrobić nie może. Dba tylko o porządek na forum. Jeżeli chce odzyskać konto musi napisac do nich swoje dane podane przy rejestracji konta...jeżeli ktoś zmienił mu imiona to za ch*ja nie odzyska konta...wiem bo sam tak miałem...chcesz to próboj ale daje 99.9% że nie odzyskasz...

Chodzi mi o to żeby opisał sytuacje jeżeli pamięta stare dane sa minimalne szanse na odzyskanie oni mają możliwośc zobaczenia czy jakims sposobem i kiedy ktoś mu zmienił dane podając stare dane jest w domu chyba ze zle poda to kaplica.MOD na forum ma podstawową wiedze o każdej z gier Nexona wiem bo był kiedyś nabór ale od 18 lat :D.Jeżeli nie pamięta danych nie ma opcji jeżeli pamięta to ma 20% na odzyskanie jak trafi na jakiegos bota a nie moda ktory mu bedzie odpisywal to samo (sa tacy) to lezy ale niektorzy sa wyrozumiali.Sam napisales ze na 99.9% nie odzyska konto ale i tak warto probowac ;)

Opublikowano

Zawsze możesz pp byc człowiekiem który chce ukraśc czyjeś konto, tak więc nexon Ci nie pomoże, a jeśli nexon CI nie pomoże to konta nie ma :)

Dziękuje dobranoc taka prawda

sygnaturkalow.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...